Tevfik sonuçtan çok memnun

04 Kasım 2024 20:21

Filli Boya Aqua Reno Banyo Dönüşüm Yenileme Boyası 2,5 litre Pastel pembe renk olarak hepnalbur.com'dan satın aldım, Ref No / Sipariş No 4f9033522474518596.

Birinci resimde su değdiği anda oluşan parçalanmalar, ikinci resimde ise üzerine vernik sürmek istediğimde oluşan durum görünmektedir.

Konu ile ilgili kalıcı çözüm bekliyorum, aksi durumda yasal haklarımı kullanacağım.

05 Kasım 2024 00:41 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

15 Kasım 2024 14:52

Yaklaşık 10 gün önce saha yetkilisi üründen numune alarak test edileceğini bildirdi fakat hala beklemekteyiz ve geri dönüş olmadı.

16 Aralık 2024 17:46

Yaşanan sıkıntıda ilgi ve takipleri ile sorunun çözümünde bize yardımcı olan Filli Boya çalışanı Çağrı Bey'e çok teşekkür ederim.

Berika sonuçtan çok memnun

18 Mayıs 2025 02:09
"Güncelleme: Filli Boya Aqua Reno Ürünü hakkında Yaşadığım Sorunun Çözümü ve Teşekkür Daha önce Filli Boya’nın Aqua Reno ürünü ile yaşadığım uygulama sorununu paylaşmıştım. Şikayetimin ardından Filli Boya yetkilileri çok kısa sürede benimle iletişime geçti. Teknik ekip oldukça ilgiliydi ve yaşadığım problemi detaylı şekilde değerlendirdiler. Yapılan bilgilendirmede, mevcut seramik yüzeyimin zımpara kabul etmeyen bir yapıya sahip olduğu ve bu nedenle uygulama öncesinde mutlaka Astarix isimli ürünün kullanılması gerektiği belirtildi. Bu bilgi daha önce ulaşamadığım çok önemli bir detaydı. Ayrıca firma, yaşadığım mağduriyeti gidermek adına ürün tedariğinde bulundu ve süreci büyük bir hassasiyetle yönetti. Yetkililer, eğer doğrudan Filli Boya müşteri hizmetlerini arasaydım saatler içinde yardımcı olabileceklerini de belirttiler. Bu da sürecin daha hızlı ilerlemesi açısından önemli bir not. Yaşadığım sorunla yakından ilgilenmeleri, detaylı teknik destek sağlamaları ve çözüm odaklı yaklaşımları için Filli Boya ekibine teşekkür ederim. İlgililere bilgi vermek amacıyla bu güncellemeyi paylaşmak istedim. İyi çalışmalar dilerim."

Tuğçe
04 Kasım 2025 13:21