Elif sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 12:18

İlki şiş olan ilk yaptırdığım ödemli hali diğeri yaptırdıktan 1 hafta sonra olan hali yani eski haline döndü. Dolgu yerine başka bir şey kullanıyorlar bunun başka bir açıklaması olamaz çünkü kutuyu yanınızda açmıyorlar güya kullandıklarını iddia ettikleri marka revite fda onaylı değil. İşlem yapılan odaya başka kimseyi sokmuyorlar ne yaptıkları belli değil ben ikinci kez eridiğini söylemek için gitmiştim yok sizin dudağınızda erimemiş var hala şöyle böyle diye (bende ilk defa yaptırdığım için inandım bilmiyorum ki) benden bir daha para alıp 1 ml daha dolgu yaptı oradaki doktor. Toplamda 2 ml yaptırmış oldum. Başka bir klinikle görüştüğümde bunun dolgu olmadığını 2 ml dolgunun bunun 2 katı durması gerektiğini söyledi. Ayrıca ben gittiğimde bir kız daha 1 ay olmadan eridi gitti diye şikayet ediyordu o zaman yaptırmayacaktım ama işte diyorum ya çok kolay yalan söylüyorlar baskı kuruyorlar üstünüzde. Doktorun bilmiş tavırları falan hiç hoş değil.

Aysen
Aysen

Aynı durumu bende yaşadım. Uygulamada çok canımı yaktılar dudağımın çeşitli yerleri büyük ölçüde morarmalar oldu uzun süre geçmedi. Ama ödem geçtikten sonra dolgudan eser yoktu

Russian Lips Quenn (russianlips.queen) Russian Lips Queen Dudak Dolgusu Bir Buçuk Ayda Eridi

11 Temmuz 2024 03:29

Dr. Hakan Tetik Etkisiz Dudak Dolgusu