13 Eylül 2024 19:31

Burada dudak kontörü dolgusu yaptırdım. Kendisine dudak çizgisinin kenarlarına dolgu olsun, kenar dışına taşmasın dedim. Dudak dolgumun resmini buraya bırakıyorum. Resimde yine iyi çıkmış, görenler ne yaptın böyle dediler, maskaraya döndüm. Resmen bıyık bölgeme çalışmış. Hal böyle olunca eritme işlemi istedim. Kendisi 2 kez eritme işlemi yaptı ancak tam inmedi, hala kendim masaj ile şişkinliği indirmeye çalışıyorum. Param da boşa gitti tabi. Basiretim bağlandı, bir de eritme yapılırken botox yaptırmaya karar verdim. Botox yaptırılmış fotoğrafı da paylaşıyorum. Botox da olmadı. Belli aralıklarla botox yaptıran ve her zaman botoxu tutan biri olarak, acaba dedim fazla sulanmış veya açıldıktan sonra beklemiş olabilir mi diye sordum (Böyle bir sonuç olunca, herkes böyle düşünebilir.). Nezaketi ve üslubu çok ama çok önemseyen ve birini kırmaktan imtina eden biri olarak, ilk defa bir yere yorum yazdıracak kadar kabalaşan bir doktora hiç rastlamadım. İşlemler yapılırken gülücükler tavan, çok neşeli devam ederken, botox olmayınca çok çirkinleşen bir üslup ile karşılaştım. Bu kadar çirkinleşmek nedir? Ayrıca buraya botox yaptıran arkadaşımınki de tutmadı. Benimki de olmadı. Doğal olarak para iadesi istedim. Para iadesi yapamıyoruz dediler. Bu param da boşa gitti. Bana mağduriyetimi gidermek için başka işlem hediye etmeyi teklif ettiler. Hediyeniz size kalsın. Onu da istemiyorum, yeterince yüzüm mahvoldu. Çok daha dikkatli, çok daha iyi iş yapan, paramın heba olmayacağı yerler var. Tabii ki bir daha gelmeyeceğim. Hakkımı helal etmiyorum.

Büşra sonucu yetersiz buldu

Şişli Yes Klinik Botoks Dolgu Memnuniyetsizlik

Büşra
12 Mayıs 2024 18:09
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Botoks Ve Dudak Dolgusu Sonrası Memnuniyetsizlik Ve Etik Olmayan Yaklaşım

Duygu