Necdet sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 22:53

Öncelikle bilgilendirme ve şikayet üzerine bu yazıyı yazma gereğinde bulunuyorum. 21.04.2024 tarihinden beri Filikanet internet kullanmaktayım. Altyapımız olmadığı için uydu sistemi kullanılan internet aboneliği aldık. 16 Mbps hızında olan paket satın aldık fakat 3 kez uydu cihazının yeri değişmesine rağmen kullanmış olduğumuz paketin hızını alamamaktayız. Firmayla kaç kez iletişime geçtiğimi şikayet ve istek olarak inanın hatırlamıyorum. Bu gece de bardağı taşıran son damla oldu. Artık gece olunca internet hızı gittikçe düşüyor ve doğru düzgün ne işimizi yapabiliyoruz ne de sosyal ağlarla olan işlerimizi. İki günden beri kullandığımız internet hızının kapasitesi ortalama 2 Mbps. Artık yetkililerin sesimi duymasını ve kalıcı bir çözüm bulmasını ümit ediyorum. Saygılarımla.

Necdet
Necdet
30 Ekim 2024 14:46

5 gün oldu şikayetimle ilgili iletişime geçen biri hala yok ne yazık nasıl bir marka.

06 Kasım 2024 14:11 (Şikayetten 14 gün sonra)

Sayın Abonemiz, Talep ve önerilerinizi (Abone No veya Abone t. C. Kimlik No bilgilerini belirterek) şirketimizin iletişim kanallarından 7/24 bize iletebilirsiniz. Filika İnternet ve İletişim Hizmetleri a. Ş.

FilikaNet İnternet Hızı Çok Kötü Sorunu Giderin Lütfen.

05 Mart 2024 04:46
FilikaNet İnternet Hızı Çok Kötü Sorunu Giderin Lütfen.

23 Ocak 2024 14:57
FilikaNet İnternet Sorunu Hk
Emine sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2024 14:11
Necdet sonuçtan hiç memnun değil

Filikanet İle Yaşanan Sürekli Bağlantı Ve Hizmet Sorunları

06 Temmuz 2025 18:42
Şuayip sonuçtan hiç memnun değil

Şuayip
04 Temmuz 2024 19:51