Yanlış Ürün Teslimatı Ve İletişim Eksikliği

22 Kasım 2024 00:03

File Market online uygulamadan düzenli sipariş veririm ve özellikle et-kıyma ihtiyacımı file'den almaktayım. Her seferinde dana yağsız kıymalık et siparişi verdiğimde iyi bir etten çekilmiş yağsız ve bağ dokusuz kıyma getiriyorlardı. Son siparişimde yine yağsız kıyma istememe rağmen bana gelen ürün yağlı, bol miktarda bağ dokulu, içinde damar, kas dokusu bol bulunan bir kıyma idi. Rengi kırmızı değil açık pembe bir üründü maalesef. Fotoğraf çekemeden köfte harcına kattığım için buradan görsel ekleyemesem de, şunu belirtmeliyim ki; yarım saat boyunca sadece içinden damar dokusu, bağ dokusu ayıklamaya çalıştım.

Bu ürünü paketleyen reyon görevlilerinin uyarılması gerektiğini düşünüyorum. Eğer ellerinde yağsız kıymalık et kalmadıysa, yağlı veya bağ dokulu kıyı köşe etlerden bir ürün göndermek mecburiyetleri yok. Ürün temin edilemedi diyerek sepetten düşebiliyorlar zaten. Veya müşteriyi arayıp "siz yağsız kıyma istemişsiniz ama şu an elimizde yağlı kıyma vb. Var, bunu iletemiyoruz ama dilerseniz yağlı gönderelim, faturada yağlı kıyma fiyatı düşelim " diye sorabilirler.

Velhasıl, bizler için büyük kolaylık olan online market alışverişini bunun gibi davranışlarla güvenilmez hale getirmeleri hiç hoş olmadı.
Ben personelin özellikle uyarılması gerektiğini düşünüyorum ve keşke bunu sağlayıp gereğinin yapıldığından emin olabilsek.

19 Şubat 2025 17:35

25 Ağustos 2025 19:50