Şafak sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 16:28

Merhaba,

Migros'tan indirimle aldığım 10-12 adet kemik sularını ara sıra pilavlarımda kullanıyordum. İlk kavanozlarda sorun yokken, yeni kavanozlarda ekşi bir tadın olduğunu fark ettim. Işıkla kontrol ettiğimde mantar veya küf görmediğim, ancak hafif bir çalkalama tarzı üstte hafif köpük ve içinde sirke küpü gibi dalgalanmalar gördüğüm için bunun normal olduğuna inanmak istedim ve tüketmeye devam ettim. (Arkasında bu dalgalanmaların normal olduğu yazıyor.)

Ancak kuru gıdalarımı sakladığım yerden değişik kokuların artmasıyla kaynağı arayınca açılmamış Fide kavanozlarından geldiğini gördüm. Kavanoz kapaklarınız sıkı değil ve hava alıyor! Yemeklerimde yediğim o ekşi kemik sularını düşündükçe sinirleniyorum. İnatla vitamin almak adına o tadı bastırmak için bir de bol bol baharat atmak zorunda kalıyordum.

Elimde 3 adet kalmış, içinde inanılmaz renk dalgalanması olan, küf ve mantar üremiş, SKT'si geçmemiş Fide Kemik Suyu var. Bir daha bu kemik sularını almayacağım, ancak mağduriyetimin bir şekilde giderilmesi gerekiyor. Bu üç ürünün parası ne olacak? 30 günü geçtiği için Migros'a iade için geri de gidemiyorum. Telefonlarınız çalışmıyor, kimseyle irtibata geçemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

10 Ekim 2024 16:05 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Şikâyetinizi aldık ve çözüm için yetkili birimlerimize yönlendirme yapılmıştır. Daha fazla bilgi vermek için en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Fide Konserve Gıda San. A.Ş Müşteri Hizmetleri

Şafak
14 Ekim 2024 21:27

Kimse aramadı, Migros ürünleri iade almıyor. Tüm internet bu kemik suları hakkında hava alması, küflenmesi ile şikayetlerle dolu. İndirimde veya bedava verseler dahi bu markayı tercih etmeyeceğim. Pandemi sürecinde ne güzel tekrardan konserve üretimine başlamıştınız. Tonlarınız, pilakileriniz çok güzeldi. 4 sene de nereden nereye düşmüşsünüz. Sizin için üzüldüm açıkçası.

17 Ekim 2024 10:05

Değerli Tüketicimiz, İlgili birim tarafından sizlere dönüş sağlanacaktır. Aklınıza takılan farklı bir soru veya talep olduğunda aramış olduğumuz numaradan iletişim kurabilirsiniz. Saygılarımızla, Fide Konserve Gıda San. A.Ş Müşteri Hizmetleri

Şafak
21 Ekim 2024 01:33

Buraya son kez bilgilendirme yapmak üzere yazıyorum. Geri dönüş yapılmadı, konuyla ilgilenmeyi bıraktım. Markayı bundan sonra tercih etmeyi düşünmüyorum, alternatifler fazla. Arkadaşlarımla alışverişe çıktığımda da yaşadığım problemi söylemekten de hiç kendimi alıkoymayacağım.

Fide Konserve Kokmuş Kemik Suyu Şoku: Sağlığımız Tehlikede!

Gülistan
31 Mart 14:57
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Kemik Suları Bozuk Çıktı, Telafi Bekliyorum

27 Nisan 22:51
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Veg&Bones Kemik Suyu Ürününde Yoğun Kekik Tadı Ve Koku Problemi

04 Ekim 17:14