Fibar Tur İle Yaşanan Mağduriyet!

29 Ekim 2024 17:04

25 Ekim gece 23.30 çıkışlı Yedigöller-Safranbolu turu ek sefer arabasında tura katılmak gafletinde bulunduk. Araca bindiğimizde koltuğumuzun emniyet kemeri takılı bir şekildeydi sıkışmıştı bildirdik halledeceğiz dediler fakat çözen olması kaba tabirle 20 saat yolu poponuza batan emniyet kemeriyle gittik. Diğer koltuk buzdolabının altındaki havalandırmadan sürekli su sızdırdı, yine bildirdik fakat bez tıkmak dışında bir çözümleri olmadı. Otobüsün sorunları turun sorunları içinde bayağı önemsizdi gerçi. İlk gün Ormanya turuyla başladı. Güya tur rehberi E*** bey isimli bir beyefendi bizi ormanın ortasına bıraktı koyunmuşuz gibi gezin de gelin dedi, tüm tur boyunca kendi keyfine göre sigarasını tüttürdü ne bölgeyi tanıtayım ne bilgi vereyim hak getire. Yani turun olayı budur zaten yoksa biz otobüsle oraya gidip kendimiz de gezebiliriz. Sonrasında Abant'a doğru yola çıktık. Yine tur rehberi beyefendiye hangi otelde konaklayacağımızı sordum ki normalde turlarda program elinize kağıt olarak veya online verilir programı takip etmeniz için. Burada sitede verilen güzergaha uyuşmadı beyefendi yasal hakkı olduğunu bunu değiştirebileceğini söyledi ona da eyvallah dedik. Kalacağımız otelin adını bile bilmiyordu, şoföre sordu. Şoför de bilmiyor, sanki son dakika adamı almışlar hadi sen de bunların başında seyahat et demişler.

Abant turu sonrası akşama kadar Yedigöller'e gitmeye çalıştık. Güzelim yere gittiğimizde saat 17.00. Güneşin batmasına 1 saat var hadi orada da turlayın kendiniz. O gölde vakit kaybetmeyin ona bakmayın buna bakmayın derken 1 saatte hızlı hızlı gezdik ablamla ki biz nispeten genç ve sportif insanlarız. Birçok insan gezemedi. Zaten artık hava kararmıştı saatlerce yol geldiğimiz gölü 1 saat karanlıkta gördük. Hadi ona da tamam yola çıktık otele doğru dön dolaş aynı yol şoför aynı yere 3 kez dönüyor sonra bizi öğrenci yurdunda indiriyorlar e*** bey buyurun oteliniz diyor utanmadan. Karabük'te bir öğrenci oteli. Aşağı iniyoruz ne olduğunu öğrenmek için bize sert bir şekilde arabaya binin diyor. Pardon da siz kimsiniz bizimle böyle konuşabiliyorsunuz. Dalga geçer gibi yurda getirip inin diyorsunuz sonra araca kovalıyorsunuz neyse kavga gürültü aşağıda ne konuşulduysa tekrardan biniyoruz. Yanlış konum atılmış, gideceğimiz otel diğer araba tarafından doldurulmuş başka otele gideceğiz diyorlar bu arada saat 22.00’u geçiyor. Önceki gece zaten arabada uyuyamamışız, tüm gün gezmişiz bir açıklama yok.

Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Yedigöller Turu: Rehbersiz Ve Rahatsız Edici Yolculuk

21 Ekim 2024 14:05

Kabus Gibi Bir Tur Deneyimi: Arızalı Otobüs Ve İlgisiz Rehber

Hülya
06 Nisan 2025 14:06
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2023 15:16

01 Kasım 2024 20:36