Ergin sonuçtan memnun değil

Fiat Tarafından Tescil Aşamasında Mağdur Edildik.

Ergin
11 Eylül 2024 11:22

Babam S**** B****** adına 27/08/2024 tarihinde İstanbul ili Bahçelievler ilçesinde bulunan Erkay Yenibosna Şubesinden ödemesini yaparak ÖTV muafiyetli Fiat Egea Crosswagon 1,5 Hibrit Lounge paket araç satın aldık. 29/08/2024 tarihinde faturamız kesildi. Nakil vasıtaları kesilen faturayı ve raporumuzu onayladı. 04/09/2024 tarihinden beri tescil sorunu yaşamaktayız. Bize bu bilgi satış aşamasında verilmedi. Biz bu sorunu tescil aşamasında öğrendik. Şu an mağdur durumdayız. Babam engelli birey ve araca ihtiyacımız var. Bu sürecin ne kadar süreceği hakkında da net bir bilgi alamamaktayız. Firmanız tarafından mağdur edildik. Sosyal medya araştırması yaptığımda firmanız tarafından bu şekilde mağdur edilen birçok müşteri gördüm. Madem ki böyle bir durum söz konusu neden halen satışa devam ediliyor? Tarafıma ivedilikle bilgi verilerek mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum.

11 Eylül 2024 12:09 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Göknel
Göknel

4 Eylül 2024 tarihinde Zincirlikuyu Fiat bayinden sıfır araç aldım ödemesi yapıldı kaskosu kesildi. Öncesinden gsr siz araçların tescille ilgili sıkıntısı olmadığı bana söylenmedi. Araç teslim edilmiyor. Mağdur oldum çocuklarımı okula götüremiyorum. İlgili firmanın bir an önce bu sorunu çözmesini talep ediyorum

Fiat Egea Cross Hibritte Sürekli Antifriz Eksilmesi Ve Çözülmeyen Sorun

Ergin
02 Kasım 2025 16:25
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
01 Aralık 2023 00:35