Yunus sonuçtan çok memnun

Fiat Markası Kusurlu Ürün Olan 0 Aracın Arkasında Durmuyor

Yunus
02 Şubat 2024 02:34
Yunus'un Teşekkür Mesajı
“Gerçekten her konuda yardımcı olundu ikame araç olsun ilgileri olsun her şey için çok teşekkürler ilgili bir marka herkese tavsiye ederim”

31.07.2023 tarihinde Fiat Egea 1.6 dizel otomatik aracı '0' kilometre olarak aldım. Altı ay dolmadan beş bin kilometrede olan araçta üç defa aynı sorun meydana geldi. Araç kendi kendine ara gaz veriyor ve bazen gazı almıyor. İlk defa servise götürdüğümde 'normal' dediler ve bir şey demedim. İkinci defa götürdüğümde kompresörü değiştirdiklerini ve yazılımı güncellediklerini, sorunun düzeldiğini söylediler; fakat hâlâ aynı arızalar devam ederken üçüncü kez servise götürdüm. Videolarım da mevcut. Bu sefer aracı iyice incelediklerinde debriyaj setinin (şanzımanın) ve ABS sisteminin yanı sıra birkaç parçanın daha değişmesi gerektiğini belirttiler. Parçaların garanti kapsamında değiştirileceğini söylediler. Altı aylık olmayan, beş bin kilometre olmayan bir aracın bu şekilde tamamen sökülmesi sizce normal bir durum mu? Lütfen empati yapın, kendinize böyle bir durumun yaşanmasını ister miydiniz? Ayrıca değişecek olan ABS pompası Türkiye'de bulunmadığı için İtalya'dan gelecek ya da orada üretilecekmiş. Bana ikame araç verdiler. Ancak beş bin kilometredeki bir araçta bu tür sorunların yaşanması hiç normal değil. Kusurlu bir ürün verdiklerini düşünüyorum ve aracın değişimini talep ediyorum. Bir buçuk haftadır hâlâ geri dönüş yapılmadı. Pazartesi ya da Salı günü geri dönüş yapılacağı söylendi ama hâlâ dönüş olmadı. Fiat markasının müşteri desteğinde yetersiz kalması beni çok üzdü. Sürekli olarak Fiat markasını tercih etmeme rağmen, bu aracın değişimini talep ediyorum. Müşterinizin yanında olmanızı ve desteklerinizi talep ediyorum. Aksi takdirde yasal hakkımı kullanacağımı bildirmek isterim.

02 Şubat 2024 09:20 (Şikayetten 6 saat sonra)
Yunus
10 Nisan 2024 18:30

Ömercan
Şikayeti Çözüldü

Yunus bey merhaba size çözüm bulabildilermi

Ömercan
Şikayeti Çözüldü

Merhabalar hocam bende de 2023 Egea 1.6 urban paket 10.000 km de aracım var. Aynı sorun var bende de, arabayı calıstırıyorum. 2 dakika bekliyorum sonra yola çıkıyorum gaz normal ilk durmamdan sonra tekrar gaza basıyorum gaz almıyor ara gaz verdiğim zaman tekrar gaz alıyor ama, az bir şey gaza basmama rağmen kendisi çok gaza basıyor. Ben 1.5 devirlik gaz basıyorum o 2.5 basıyor tekrar ayağımı çekmek zorunda kalıyorum düzeliyor bu sorun benimde canımı sıkmaya başladı. Rica etsem size ne tur işlem yaptılar banada haber verebilir misiniz.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta İlk Günden Beri Süren Gaz Tepkisizliği Ve Belirsiz Servis Süreci

Ali
14 Ağustos 19:12

Fiat Egea Şanzıman Ve Servis Sorunu

İbrahim
06 Kasım 2023 20:19

Fiat Egea 2023 Model Araçta Şanzıman Arızası Ve Garanti Kapsamında Çözüm Eksikliği

Taner
27 Eylül 11:24