Fiat Fiorino 1.4 Arızaları

Mevlüt
04 Kasım 2023 12:09

2023 Fiat Fiorino 1.4 LPG premio Banoto Bursa dan sıfır aldım. Şu an Aracımız km si 9500 ama sıfırdan bu zamana kadar yaşadıklarım epey Can sıkıcı olmaya başladı severek kullandığım aracı şimdi korkarak kullanır oldum. Özellikle 1. İkinci vitese geçerken tuhaf bir şey oluyor dişli sesi geliyor. 2. Araç normal şehir halinde tekleme yapıyor. 3 ilk kalkışlarda silkeleme yapıyor. Aklıma gelen bunlar. Servise götürdüm direksiyon dan ses geliyor diye amortisör takozu oda kronikmiş tekini değiştirdi ler. Diğer bulgu viteslere baktılar bir şey yok dediler. Konu ile ilgili acil dönüş beklemekteyim ben aracıma korkarak bineceksem, hiç binmem. Mağduriyetimin ivedilikle giderilmesini rica ediyorum.

04 Kasım 2023 12:35 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Musa
Musa

Aynı problemler bizim araçtada var takozu sipariş geçmişler yokmuş 6 aydır böyle kullanıyorum aracı gaz kesme sorunu için 6 defa aracı servise bıraktım bir türlü yapamadılar onu yaparken ekstradan bakım parası aldılar bakımdandır diye ama bakımlarını zamanında ve serviste yapmıştım LPG enjektörleri değişti her defasında 2-3 gün serviste yatı araç ama hala çözüm yok her defasında yaptık diye gönderiyorlar.

Fiat Fiorino Debriyaja Basınca Motor Silkeleme/Sarsıntı

Adem
14 Ağustos 2023 09:25

Fiat Fiorino Aracımda Sürekli Arıza Sorunu

Zafer
25 Ağustos 2023 19:45
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Sürekli Arıza Ve Çözülmeyen Sorunlar Nedeniyle Mağduriyet

Hakan