Hakan sonuçtan çok memnun

17 Kasım 2024 00:08

Merhaba, 1 hafta önce bayiden 2024 model Fiat Egea satın aldım. 1.4 Fire Urban aracım düz yolda giderken şerit takip sistemi devreye girmiyor ve bunu sıklıkla yapıyor. Aracımın ekranında 'Lane Control', 'Brake Control' gibi yazılar çıkıyor. Aldığıma çok pişman oldum. 7-8 sefer servise gittim ama hiçbir sonuç elde edemedim. Camlar buğu yapınca oluyor diye düşündüm ama gündüzleri de yapmaya başladı. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

16 Kasım 2024 23:49

Camı temizleyin yazıyor cam içtende dıştanda tertemiz

17 Kasım 2024 09:51 (Şikayetten 9 saat sonra)

Yorumlar (5)

Ahmet
Ahmet

Arkadaşlar 1.6 dizel otomatik cros limited 2025 model Egea 2 ay oldu alalı soğuk günler geldi özellikle sabahları öncamı temizleyin deyip ön camla ilgili ne var ise devre dışı kalıyor Adıyaman servisi sıfır ilgi alaka bu neden oluyor bilen çözüm bulan var mı çünkü servis saçmalıyorda biraz

Yasin

Bir gelişme olursa yazar mısınız, size zahmet.

Yasin

Evet bende Cross urban aldım 1 ay önce, aynı sorun bende de var soğukta camlar buğu yapınca oluyor. Diğer araç markalarına baktığımda hava almayacak şekilde vakkumlu kapalı, bunların ki delikli. Ne olacak bilmiyorum.

Ersoy
Ersoy

Sıcağı en yüksek ısıda ön cama verdiğinizde 5 dakikada arıza yazıları tekrar ekranda gözükmüyor

Eren
Eren

28 Kasım 2024 Fiat Egea 1.4 Fire easy Plus benzinli aldım bugün teslim aldım aracımı aynı sorun bende de var 'ettention' 'lane' gibi özelliklerin devre dışı olduğunu söylüyor aracım daha 50 kilometrede olmasına rağmen bununla ilgili bilgi vermenizi arz ederim.

fiat-egeanin-serit-takip-sorunu-1.jpg

Fiat Egea'da Şerit Takip Sistemi Ve Kamera Uyarısı Sorunu

Murat
12 Ekim 2025 22:53
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
23 Mart 2024 10:52