Fiat Egea Debriyaj Pert

Rüştü
22 Kasım 2023 14:46

Fiat Egea aracımın debriyajından ses geliyordu. Yetkili servise gittim Fethiye Yön Otomotiv sesi ilk olarak kabul etmediler uzun uğraş sonucu debriyaj setini değiştirdiler. Araç hazır diye aradılar aracı teslim almaya gittim, gördüm ki arıza devam ediyor aracı teslim almadım.

Sonra debriyaj hidrolik borusunu değiştireceğiz dediler. Bakın bu ses bununla alakalı değil boşuna arabayı sök tak yapıyorsunuz dememe rağmen boruyu değiştirdiler tabi her defasında haftalarca parça gelecek diye bekletiyorlar.

Neyse 14 kasımda araç hazır diye aradılar gidip teslim aldım. Daha eve dönmeden debriyajdan katır kutur sesler gelmeye devam ediyor. Tekrar geriye bildirdim birkaç gün beklettikten sonra şimdi de tekrardan debriyaj pedalını değiştireceğiz diyorlar ben demiştim diyorum denemek zorundayız diyorlar. Ben usta olmadığım halde sesin boru kaynaklı olmadığı tahmin edebiliyorum ama sanırım benim aracımı artık kasıtlı yere bozuyorlar.

Yaklaşık 2 aydır bir aracın debriyajından gelen sesi çözemediler. Bu süre zarfında aracın kaputunu bir açtım sanki 10 yıllık araba gibi her yer yağ kir pas aracın içi paspaslar her taraf yağ ne bir temizlik ne özen ben anlamadım. Egea güzel seri ekonomik diye bir araca aldık ama bin pişman oldum.

Şu an araç bende yine parça gelecek diye bekliyoruz. Sanki uzaydan geliyor. Müşteri hizmetlerine şikayet oluşturuyorum. Ne arayan var, ne soran. Gerçekten yazık. Ben yandım.

22 Kasım 2023 16:11 (Şikayetten 1 saat sonra)

Fiat Egea Debriyaj Sertleşmesi Sorunu

Hakan
04 Temmuz 2023 17:45
Daghan sonuçtan hiç memnun değil

Daghan
03 Eylül 2024 11:49

Fiat Ayıplı Mal Sattı

Volkan
18 Nisan 2024 09:03
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea'da Bitmeyen Kapı Sesi Ve Servis Mağduriyeti

Oğuzhan
30 Mayıs 2025 18:27
Çaşdaş sonuçtan hiç memnun değil

Çaşdaş
29 Temmuz 2024 15:15