Alican sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross USB Bağlantı Sorunu

15 Mayıs 2024 11:53

2023 Aralık ayında sıfır km Fiat Egea Cross urban paket 1.4 araç aldım. Fakat yaklaşık 2 aydır aracın USB girişinin zaman zaman çalışmaması ile ilgili sorun yaşıyorum. Aracı iki defa servise götürmeme rağmen ilk gidişte araçta sorun olmadığını sorunun telefon kaynaklı olduğunu söylediler. İkinci götürdüğümde ise araca parça sipariş ettiklerini USB soketinin değişeceğini söylediler. Ancak sorunun kaynağının ne olduğu hala bilinmiyor ve soket değişse bile sorunun çözülüp çözülemeyeceği belli değil. Toplamda 5 aylık bir araç ve henüz 6 bin km de olmasına rağmen böyle bir sorun var ve aracın ayıplı bir ürün olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden aracın yenisi ile değişimini talep ediyorum.

15 Mayıs 2024 13:35 (Şikayetten 1 saat sonra)
16 Mayıs 2024 10:30

Ne arayan oldu ne soran.

26 Ağustos 2024 10:06

Aracı alalı 8 ay oldu ve hala USB sorunu çözülemedi. Servis arızayı tespit edemiyor. Arizaya ilişkin servise video çekmeme rağmen biz kontrol ettik bir sorun göremedik diye cevap alıyorum. Ancak böyle bir arıza var ve marka arıza için sadece USB değişimi ile yetiniyor. Başka servise yönlendiriyor başka servise gitmeme rağmen yine çözüm bulunamıyor. Artık mahkeme yoluna başvurmaktan başka çare kalmadı sanırım. Aşağıya da arizaya ilişkin video kaydını bırakıyorum.

Veli

Alican bey sorun ile alakalı bir çözüm sağlandı mı? Sağlandı ise bize de yardımcı olabilir misiniz?

Veli

Alican bey sorun ile alakalı bir çözüme kavuşabildiniz mi?

Erdal
Erdal

Merhaba aynı araç ve aynı sorun bende de var, ara ara okumamazlık yapıyor serviste nasıl çözeceğini bilmiyor. Sizin sonuç ne oldu, bir sonuç alabildiniz mi?

Alican

Vallahi ben 3 4 defa servise götürdüm bir kez USB girişi değişti hala çözüm bulunamadı ortalama 10 günde bir yapıyor bu sorunu ve beni başka servise yönlendirdi Fiat ancak ben mahkemeye vermeyi düşünüyorum

Sıfır Araçta Bitmeyen Sorunlar: Fiat Egea Cross Deneyimim

18 Ocak 2025 09:16