Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Bayilerinde Uçuk Fiyatlar

Fiat Bayilerinde Uçuk Fiyatlar
Vedat
08 Eylül 2024 09:54

5 Eylül günü Çanakkale Fiat Karahallılar Yetkili Servisine getirdim. 13.45'te başlayan işlem yıkamasız olarak 17.15'te bitti. 80 binde değişmesi gereken şanzıman yağı 3 yıl dolmuş bahanesiyle değiştirildi. Parça değişimi ve onarım içermeyen hizmet için 11 bin tl fiyat istendi. Yıkamasız olması ve %5 iskonto ile 10.000 TL para ödedim. Üstelik internet sitesinde yazmasına rağmen Opet 750 TL yakıt kuponunu vermediler. Kuponu verirsek iskontodan vazgeçmelisiniz dediler. Yetmedi, servisten çıkınca ilk ışıklarda araç start and stop arızası verip stop etti. Yetkin insanların bulunmadığı ve fahiş fiyatların olduğu bu servise ilk ve son girişim oldu. Bu yetkili servise bir çare bulunmalı. 2 yıl daha garantim olmasına rağmen bundan sonra özel servisleri tercih edeceğim. Hakkım olan Opet 750 TL yakıt kuponunu Fiat'tan talep ediyorum.

08 Eylül 2024 14:01

Fiat çağrı merkezi tarafından arandım. Fakat tabi ki herhangi bir çözüm önerisi sunulmadı. Fiyat artışlarının her yerde olduğu, Yapılan indirim yeterli olduğundan bahsedildi. Dilersem yapılan indirimi iade edip Opet 750 TL yakıt kuponu alabileceğim söylendi. 11 bine 1000 TL zorla indirim yapıyorlar (yıkamasız araç için). Bu indirimle Opet kuponunu da kaybediyor muşuz. Fiat Yetkili Servisle ilişkim şu an itibariyle bitmiştir. Tek üzüntüm giden 10 bin liraya.

08 Eylül 2024 10:44 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
08 Haziran 2024 22:46
Fiat Yetkili Servislerini Denetlemiyor Mu?
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea'nın Şanzıman Sorunu Ve Garanti Reddiyle Karşılaştım!

Ali
20 Temmuz 22:55

Fiat Egea Cross Garanti Sürecinde Yaşadığım Mağduriyet Ve Pişmanlık

Ayhan
03 Ekim 20:37
Haşim sonuçtan hiç memnun değil

Haşim
17 Temmuz 2023 21:57
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Servisleri De Artık Cep Yakıyor

Oktay