Fiat 2008 1.3 Doblo Aracıma Fabrika Çeki Demiri Uygunluk Belgesi Vermiyor

Semih
31 Mart 2024 22:24

2008 model 1.3 motorlu Fiat Doblo aracım bulunmakta. Bu araçtan önce de aynı model bir araca sahiptim ve çeki demirini taktırmak istiyordum. Ancak, aracın katar ağırlığının fabrika çıkışında yanlış yazılması sebebiyle Türk Standartları Enstitüsü (TSE) onayı alamıyorum. Bir önceki Doblo aracımda da aynı sorunla karşılaşmıştım. Bursa'daki fabrika ile iletişime geçtiğimde bana uygunluk belgesi göndermişlerdi ve onunla birlikte çeki demirini taktırıp işletmiştim. Ancak bu aracım için üç kez iletişime geçmeme rağmen gerekli raporu vermiyorlar. Oysa siz bu aracı üretiyorsunuz ve aynı modelin birçok aracına onay veriliyor. Diğerlerine verilen onayın bu araca neden verilmediğini anlamıyorum. Fiat gibi büyük bir firmanın, bu araç için bir katar ağırlık uygunluk belgesi vermesinin ne kadar zor olabileceğini merak ediyorum. Üç adet Fiat aracım var ve hepsi aynı model; ancak bu araç için uygunluk belgesi alamıyorum. Lütfen gerekli uygunluk belgesini talep ediyorum. Saygılarımla, mağdur durumdayım. Çeki demirini işletemiyor ve 750 kg ağırlığında karavan çekemiyorum.

01 Nisan 2024 09:43 (Şikayetten 11 saat sonra)

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Doblo Cargo 1.5 Motor Arızası

03 Nisan 2024 09:16
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Çeki Demiri Sonrası Park Sensörü Hatası Ve Servis İlgisizliği

Ali
04 Ağustos 00:03

Çağrı
19 Temmuz 2023 13:04

Fiat Doblo Trekking 2022 Motordan Gelen Zırıltı Sesi

Çağatay
19 Mart 2024 14:32
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Doblo Aracımda Süregelen Hararet Problemi Ve Yetersiz Çözüm Süreci

Selçuk