Ercan sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 13:55

2022 model Doblo Maxi aracımızda 43.000 km'de enjektör arızası meydana geldi. Bir ay önce aracımızı götürdüğümüz bayi, 'Aracınızda herhangi bir sorun yok.' dedi. Ancak arıza giderek ses yapmaya başladı. Tekrar bayiye gittiğimizde enjektör arızasını tespit ettiler. Enjektörü söküp Bosch'a gönderdiler ve oradan gelen raporda arızanın mazotla ilgili olduğu belirtildi. Biz sürekli olarak Shell marka mazot kullanıyoruz. Bu durum üzerine Shell'i arayıp bir kayıt oluşturdum. Gelip örnek aldılar ve Shell'in raporunda mazotun temiz olduğu sonucu çıktı. Bunun üzerine tekrar Fiat yetkilisi Genel Müdürlüğü ile iletişime geçtim, ancak kimse ilgilenip geri dönüş yapmadı.

17 Mayıs 2024 16:36 (Şikayetten 2 saat sonra)
17 Mayıs 2024 16:41

İnanın herkes ilgisiz ilgileniyoruz deyip geçiyorlar ürünün arkasında duran yok bu şekilde CİMER'e ve Tüketici Mahkemesi'ne kadar yazacağım

21 Mayıs 2024 22:05
Fiat Doblo Enjektör Arızası

2022 Doblo maxi aracımız 43.000 enjektör arızası için bir ay önce gittiğimiz bayide hiçbir şey yok aracınızda dediler ve arıza gittikçe ses yapmaya başladı tekrar gittikten sonra enjektör arızasını buldular ve enjektör söküp Bosch gönderip oradan gelen rapor mazot la ilgili olduğunu söylediler ve bizde sürekli Shell mazot alıyoruz bu sebeple Shell arayıp kayıt oluştur dum gelip örnek aldılar ve onların raporunda temiz çıktı tekrardan Fiat yetkilisi Genel Müdürlüğü aradım kimse ilgilenip dönüş yapılmadı ve Fiat bunu kabul etmiyor

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 22:26

Fiat Sıfır Araç Aldım Pişman Oldum

Halil
05 Mayıs 2024 20:58
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

Erdi
14 Aralık 2023 18:05

Eray
07 Ağustos 2023 10:51
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Doblo'da Garanti Kapsamında Motor Sorunu

Ali