Dilek'in Teşekkür Mesajı
Hi- skin green powder maske çok teşekkür ederim başarılar diliyorum
Dilek
18 Nisan 2024 20:28

Bana 6 maska 3 serum olarak mesaj geldi fakat paket içeriği 6 maske 1 serum bunun giderilmesini istiyorum

19 Nisan 2024 17:13 (Şikayetten 47 dakika sonra)

Konu ile ilgili şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. İlgili birimlerimiz en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacaktır.

Dilek
23 Nisan 2024 21:33

Hi- skin green powder maske çok teşekkür ederim başarılar diliyorum

Sizden almış olduğum 1 adet vakumlu telefon tutucu bozuk geldi kullanamıyorum yenisi ile değiştirmek istiyorum yardımınızı bekliyorum, sunuda eklemek istiyorum masajlı banyo aparatı istemiştim gönderdiniz İzmir'e geldi kargoda bekliyor, fakat önceki mağduriyetimi gidermeden onu almak istemiyorum, sizden acil ilgilenmenizi talep ve rica ediyorum

Ben aynı fiyata bundan büyüğünü ve daha iyisini aldım arkadaş istemişti babada alıver bende reklamınızı gördüm aldığımın aynısıydı reklamda sipariş verdiğimle gelenin alakası yok

Eki aç

Gönderdiğiniz mini Home and car süpürgesi reklamda ve satış platformumdaki ile hiçbir alakası yok reklamda 3 kademeli çalışıyor artı bundan büyük kutu falan kaldırıyor vakumlama yapıyor bu çekirdek kabuğunu çekmez çok pişman oldum

Instagram'dan Sipariş Edilen Buharlı Saç Düzleştirici Çalışmayan Oyuncak Tarak Oldu Ve İade Talebim

Instagram üzerinden buharlı saç düzleştirici tarak sipariş verdim gönderici firma Fest Danışmanlık şirketi çalışmayan oy...

Fest Danışmanlık Ve Depolama Yanıltıcı Ürün Gönderimi

"Tüketici Hakem Heyeti başvurusu nedeniyle firma dönüş yaptı WhatsApp üzerinden IBAN istediler. Parayı gönderelim ürünü iade koduna gönderirsiniz dediler. Fest kargo diye aracı bir firmaymış yerseniz tabi. 1 hafta içinde de ödeme yaptılar. Direkt Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapın 1 gün sonra etkisini gördüm."

1 Destek3 Yorum

Kapıda Ödeme İle Satılan Kolajen Ürünü İçin İade Talebi Ve Yanıltıcı Reklam Şikayeti

Babam adına yazıyorum. Babam, Temmuz 2026’da Facebook’ta karşısına çıkan bir reklam üzerinden çörekotu yağlı ağrı kremi ...

1 Destek

Tümünü Gör
Fest Danışmanlık Ve Depolama Sipariş Doğru Gönderilmemiş!

Fest DanışmanlıkVe Depolama Sipariş Doğru Gönderilmemiş!

Aygül
Fest Danışmanlık Ve Depolama Yırtık Sökük, Hiç Güzel Değil

Fest DanışmanlıkVe Depolama Yırtık Sökük, Hiç Güzel Değil

Umut
Fest Danışmanlık Ve Depolama Yanlış Ürün Gönderdiler!

Fest DanışmanlıkVe Depolama Yanlış Ürün Gönderdiler!

Usame
Fest Danışmanlık Ve Depolama Hüsranı!

Fest DanışmanlıkVe Depolama Hüsranı!

Deniz
Fest Danışmanlık Ve Depolama Araba Süpürgesi Hüsranı!

Fest DanışmanlıkVe Depolama Araba Süpürgesi Hüsranı!

Ercan
Fest Danışmanlık Ve Depolama Anlatılanla Alakası Yok Isınmıyor, Saçları Düzleştirmiyor, Taramıyor

Fest DanışmanlıkVe Depolama Anlatılanla Alakası Yok Isınmıyor, Saçları Düzleştirmiyor, Taramıyor

Handan