Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Ferroli Türkiye Kombi Arızası Ve Yanlış Müdahale: Mağdur Edildik

Ferroli Türkiye Kombi Arızası Ve Yanlış Müdahale: Mağdur Edildik
17 Eylül 2023 16:11

Kombimizin sıcak su arızasından dolayı çağırmıştık kendilerini (Yaz modundayken sıcak su gelmiyordu. Şalteri açıp kapayınca bir kereye mahsus geliyor ve sonraki zamanda buz gibi su akıyordu, kombi ateşleme yapmıyordu). Gelen usta motorun yandığını ve değiştirilmesi gerektiğini ve arızanın bundan kaynaklandığını söyledi. Motoru değiştirdi ve 2800₺ ödeme yaptık. Çıkarttığı motoru da alıp gitti. Fakat bizim sorunumuz kesinlikle çözülmedi. Her daim sıcak su tarafından buz gibi su akıyordu. Tekrar çağırdık. Şalteri açıp kapatıyorlar. İlk etapta sıcak su geliyor ve bize diyorlar ki bakın sıcak su geldi. Arıza yok. Defalarca anlattık gün içerisinde ateşleme yapmıyor sıcak su gelmiyor diye. Bizi hiç dinlemediler bile. Geliyorlar bizde hata yok tek söyledikleri şey bu. Durumu defalarca anlatıyoruz sorunu çözmediniz diye şalteri açıp kapamayı sizden gördük. Bu şekilde ilk etapta su geliyor. Bir daha gelmiyor dedik ve asla kabul etmedi usta. Bataryalarınızı değiştirin sıkıntı orada dediler. Bataryaları değiştirdik ve tabi ki yine sorun çözülmedi. Tekrar aradık çağırdık çirkin bir üslupla bir daha aramayın dedi usta. Firmaya güvenimiz kalmadığından dolayı farklı bir servis çağırdık ve geldiklerinde hemen sorunu anlayıp çözdüler. Yaz modundayken sıcak su ateşleme yapmamasının sebebinin kesinlikle motorla alakalı olmadığını söylediler ve bizden alınan 2800₺ yi duyunca da şok oldular. Okuyucu arızalı dediler ve bir daha bu duruma düşmemek için bizden servis ücreti ve parça ücreti almadılar. İlk önce yapalım sıkıntı çözülünce ödeme yaparsınız dediler. Parçayı değiştirdiler. Eskisini de bize geri teslim ettiler. Sorun tamamıyla çözüldü. Servis ücreti dahil 600₺ ödedik diğer firmaya. Önceki servis Gereksiz yere motoru değiştirdi ve 2800₺ ödedik. Mağdur edildik

Semra sonuçtan memnun değil

03 Mart 2024 05:11

17 Ocak 2024 18:11
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2025 16:36

DemirDöküm Kombi Arızası: Acil Çözüm Bekliyoruz

18 Aralık 2024 16:26
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2023 10:26