Ayten sonuçtan hiç memnun değil

Ferro Sorunumun Acil Bir Şekilde Giderilmesi

23 Ekim 2023 19:34

Öncelikle merhaba sizden rica ediyorum. Acil bir şekilde şikayetimin giderilmesini istiyorum. Bundan 7 veya 8 ay önce kocam Ferre Milano bir saat beğendi ve beraber aldık. İlk birinci ayında saatin içindeki yuvarlak deseni düştü götürdük ve 24 günde zor yaptılar geri verdiler. Aradan 2 ay geçti. Saatin kordonu ile sıkıntı yaşadık tekrar götürdüm ve bize dediler ki saatin kordonu özel olduğu için garantiye girmiyor dediler ama kordonu bile bizim hatamız değilken bizden 1000 TL istediler ve en son 500 TL anlaştık verdik. Saati aradan 38 gün geçti. Saatiniz yapıldı dediler. vardık. Teslim aldık. Saati eşim orada koluna taktı ama kordonu kapanmıyor dedik kordon kapanmıyor dediler. Zamanla oturur ne alaka her neyse aldık. Geldik iki gün sonra saati eşim düşürmüş maalesef kordon tutmadığı için düşmüş sabaha kadar saati aradık bulduk ve tekrar bizzat ben ilgilendim gittim dedim yeter artık bu saati istemiyorum az bir fiyat değil 12.999 TL olan saat ve güzel bir marka bu şekilde neden dedim siz bana bu saatin aynısı ile değişim yapmıyorsunuz dediğimde yapamıyoruz çünkü bu garantiye girmiyor dediler. Değişim istedim. Saatin ücretini değil dedim ve 7 aylık saatin peşinde 4 ay koştum lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim yoksa inanın mahkemeye vereceğim

Arızalı Ürün Ve Geciken İade Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

19 Ağustos 2025 14:30
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
21 Mart 2025 14:09

Michael Kors Müşteri Hizmetleri Şikayeti

14 Haziran 2024 10:54
Ferudun sonuçtan hiç memnun değil

Ferudun
24 Temmuz 2023 13:48