Fenerium Formamda Türk Bayrağı Yok

Fenerium Formamda Türk Bayrağı Yok
Rıdvan
07 Nisan 2024 17:43

Samsun Piazza AVM Fenerium mağazasından aldığım 2023-2024 sezonu formasında Türk bayrağı bulunmuyor. Taraftar formasında bayrak olması gerektiğini düşünüyordum. En kısa sürede iletişime geçilmesini rica ediyorum. Arkadaşımın aldığı formada ise Türk bayrağı formanın ortasında yer alıyor.

08 Nisan 2024 15:15 (Şikayetten 21 saat sonra)

Merhaba; taraftarımız ile iletişime geçildi.En yakın Fenerium mağazamıza gidilmesi durumunda yardımcı olunacaktır.Sağlıklı günler dileriz.

Aysun sonuçtan çok memnun

02 Temmuz 2024 20:16
"Çok ilgililerdi, hemen dönüş sağlayıp problemimizi çözdüler. Teşekkür ederiz"
Fenerium Türk Bayrağı Eksik Forma
Fenerium Türk Bayrağı Eksik Forma
Zehra sonuçtan çok memnun

09 Mart 2024 01:33
"Satın aldığım mağazayı aradım ve bana “ Türk bayrağı isteğe göre basılıyor getirirseniz burada basabiliriz.” Cevabını aldım. Telefondaki hanımefendi çok tatlıydı teşekkür ederim."
Fenerium Yeni Sezon Fenerbahçe Formasında Türk Bayrağı Yok
Şükran sonuçtan çok memnun

Şükran
10 Ocak 2024 19:29
"Hep bildiğim bir şeyi tekrardan öğrenmiş oldum. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Mağaza çalışanlarının bilmeyerek (diye düşünüyorum) yaptığı hatayı ilk şikayetimde geri dönüş yaparak beni arayıp sorunumu dinleyen, özür dileyip yanlışı telafi etmenin yolunu gösteren Büyük Fenerbahçe'nin beni arayan hanim çalışanına çok teşekkür ederim. Akasya AVM içerisinde çalışan arkadaşlara şikayetimi söylediğim anda sorgulamadan hemen ilgilenip sorunumu çözdüler. Teşekkür ederim Fenerbahçe Kulübü ve çalışanları. İyi ki varsınız."
Eren sonuçtan çok memnun

20 Temmuz 2024 22:06