Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Fenerium Dan Alışveriş Yapın Paranızla Rezil Olun

Fenerium Dan Alışveriş Yapın Paranızla Rezil Olun
28 Mart 2024 21:47

İzmir Forum Bornova Fenerium mağazasından 24.09.2023 tarihinde eşofman altı satın aldım. İki ay sonra amblemi ve palamut çıktı. Ocak ayında mağazaya götürdüm ve ürün değişimi talebinde bulundum. Mart ayında beni arayıp, ürünün aynısını bulamadıklarını ve para iadesi yapabileceklerini söylediler. Şu anki fiyatlarla 494 TL'ye Fenerium'dan bir t-shirt bile alamıyorum. 'Tamam, ürünümü geri alayım' dediğimde, 'Maalesef ürününüzün iadesi onaylandı, bu yüzden ürününüz depoda kaldı, sadece para iadesi yapabiliriz' denildi. Müşteri hizmetleri ile görüştüm, 'Ürününüz bulundu, mağazaya geldiğinizde size haber vereceğiz' denildi. Bugün üçüncü defa mağazaya gittim, ürünümü teslim almaya, ancak şok oldum. Ürünü koskoca Fenerium tamir etmemiş, kusurlu şekilde geri göndermiş ve tertemiz yıkadığım eşofman, her yeri lekeli şekilde bana iade edildi. Şimdi sorum şu: Eşofmanın iki aydır incelemede kalması, üç defa benzin harcayıp mağazaya gitmem ve ürünümün hem tamir edilmeyi bırakın, lekeli şekilde iade edilmesi normal mi? Oğlum fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olmasına rağmen, Fenerium'dan yaptığım son alışveriş bu olmuştur.

29 Mart 2024 17:44 (Şikayetten 19 saat sonra)

11 Ocak 2024 01:13

Tülay
04 Ocak 2025 10:52

Fenerium Bileklik İade Şikayeti

Muhammed
13 Ağustos 2023 03:31
Murat sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 13:02

İbrahim