Songül sonuçtan çok memnun

Fedex Fed Ex Kargo Ürünü Bana Da Göndermiyor İade De Etmiyor

Fedex Fed Ex Kargo Ürünü Bana Da Göndermiyor İade De Etmiyor
18 Eylül 2023 21:19
Songül'ün Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim kargom elime ulaştı”

R gol sitesinden aldığım futbol topu Fedex kargoyla gönderildiğine dair mail geldi ancak kargonuz gümrükte takıldı. Gümrük ödemesini yaparsanız 3 gün içinde göndereceklerine dair mesaj attılar fakat 2 ay oldu gelen yok. Üstelik gümrük ödemesini de kendi hesaplarına talep ettiler yatırdım. R gol istedi ise kargo iade olarak onlara gelmeden paramı iade etmiyor

24 Eylül 2023 22:00

Teşekkür ederim kargom elime ulaştı

Barış
Barış

Hani Çekim için 20 gün süre vardı Nasıl verdiler. O zaman Fedex suç işliyor zamanında gümrüğe teslim edilecek ürünü etmiyor. Keyfi çözümler peşinde. Bunun takibini yapan devlet yetkileriri yok mu?

Seyda
Seyda

Ayın 12sinde Türkiye'ye varisi gerçekleşen 783441759177 numaralı Fedex Gönderime ilişkin aynı tarihten beri bilgi almaya çalışmaktayım. Gümrüğe takıldığı ve gerekli işlemler için evrak talep ettiklerini söylediler, aynı gün tüm evrakları yollamış olmama rağmen hala bir sonuç alamadım. 33,5 usdlik malzeme için 100 USD fedexe nakliye bedeli ödedim, 12, gündür ürünüm gelmiş olmasına rağmen teslim edilmedi ve bilgi de alamıyorum. Acilen çözüm rica ediyorum.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
06 Aralık 2023 10:12
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
03 Ocak 2024 14:15