Fatsa Termal Spa Otel Hatalı Fiyat Bildirimi

31 Ağustos 2024 19:08

Merhaba, Fatsa termal otelden 2 gecelik rezervasyon yaptım ve ödemeyi otele geldiğimde alacaklarını belirttiler. Otele geldiğimde ne kadar ödeyeceğim diye sorduğumda ise 4.200 TL cevabını aldım. Aradan zaman geçti ve rezervasyon tarihlerimi değiştirmem gerekti. Bunun için oteli tekrar aradım ve tarih güncellemesi yapıldı. Tutarda herhangi bir değişiklik olmadığından emin olmak için tekrar otele vardığımda ne kadar ödeme yapacağımı sordum ve bu sefer 8.400 TL cevabını aldım. Benim rezervasyonumu yapan resepsiyondaki beyefendiyle konuştuğumda kendisi zaten toplam fiyatı genelde söylemiyorum gecelik fiyat söylüyorum şeklinde bir cevap aldım. Ancak yaptığımız konuşmada benim sorum otele vardığımda ne kadar ödeyeceğimdi ve bunun cevabı gecelik değil toplam fiyat olmalıydı. Yaşanan bu olumsuz durumun telafi edilmesi gerektiğini belirttiğimde ise yapabilecek bir şey olmadığını söylediler. Ortada yanlış ve eksik bir bilgi aktarımı var otel tarafından yapılan ve bunun karşılığında ben bana söylenenden 4200 TL daha fazla ödemek zorunda kalıyorum hiçbir suçum yokken. Konunun incelenmesi ve gereğinin yapılmasını rica ediyorum

Rezervasyon Sonrası Oda Ve Fiyat Değişikliğiyle Mağduriyet Yaşadım

30 Mayıs 2025 01:16
Rezervasyon Sonrası Oda Ve Fiyat Değişikliğiyle Mağduriyet Yaşadım
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 21:05
Berna sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 11:44
Salih sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 17:29
Grand Alp Villa Termal Tatil Köyü Afyon'daki Termal Tatil Köyü Konaklama Sorunları

Hattuşa Termal Otelde İade Sorunu Ve Hizmet Eksiklikleri

07 Ağustos 2025 18:39