Furkan sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2024 10:47

Merhaba, fast spor malzemeleri limited şirketi İstanbul Buyaka AVM ® den Kasım ayında aldığım Puma markalı ayakkabıyı iki veya üç kez giydim. Keza aynı tarihte 2 adet daha ayakkabı almama rağmen sadece görseldeki ayakkabı ile sorun yaşadım. Ayakkabı aldığım günden beri topuk kısmından çok rahatsız etti ve Buyaka AVM Puma bayisine götürdüm. İncelemeye alınacağını ve bana döneceklerini söylediler. Akabinde 15 gün içinde ret cevabı geldi. Bayide çalışan personel arkadaş tekrar gönderelim bazen bu tür sorunlarla karşılaşıyoruz dedi ve tekrar gönderdik.*******7084 numaralı yetkili bir numara arayarak ayakkabı ile bizzat ilgileneceğini ve gerekeni yapıp bilgi vereceğini söyledi. Üstünden tam tamına 1 buçuk ay geçmesine rağmen kimse aramadı. Akabinde bugün bayiye gittim ve ayakkabımı sordum ve ret cevap geldiğini söylediler, ayakkabıyı teslim ettiler. Özel numaradan arandığımı, değişim yapacaklarını söylediler dedim. Kasadaki arkadaş; kardeşim bende Nike ® var aynı sorunu yaşadım, sen ayakkabını basarak çıkarmışsın. Bağcıklarını açmadan çıkarmışsın. Topuk hasarlarına hiçbir şey yapamayız. Nereye götürüyorsan götür ret cevap alırsın Kardeşim diyerek beni uğurladılar. Şimdi soruyorum diğer ayakkabılarım da neden böyle bir problem yok? Gerçekten sattığınız malzemenin arkasında duracak mısınız? Ben hiç gitmeseydim ayakkabım hakkında nasıl bilgi alacaktım? Puma mı? Asla! Personeliniz keşke satarken gösterdikleri nezaketi ayıplı mal sattığınızda gösterselerdi.

Kısa Sürede Yırtılan Ayakkabının Değişim Talebinin Reddedilmesi Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

25 Haziran 2025 13:17
kisa-surede-yirtilan-ayakkabinin-degisim-talebinin-reddedilmesi-ve-musteri-memnuniyetsizligi-1.jpg
Gizem sonuçtan memnun

08 Kasım 2023 15:54
"Değişim onaylandığı için teşekkür ederim. Ayrıca ayhan bey de çok ilgilendi teşekkürler."
Mazlum sonuçtan hiç memnun değil

Mazlum
05 Mart 2024 14:36
Sportive Rezil Ve İlgisizliği
Sportive Rezil Ve İlgisizliği

25 Eylül 2025 19:28
Yeni Alınan Ayakkabı Ayağımı Yaraladı, Değişim Talebim Reddedildi
Raziye sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 23:05