Tarik sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 23:55

Kızım için almış olduğum ayakkabının 2-3 günde bir kullanıldığı halde iç astarlarında yırtılma oldu bu nedenle ayakkabıları incelemeye gönderdim ama hiçbir açıklama olmadan ayakkabılar geri geldi yani Red oldu. Bu kadar kısa sürede sadece sağ ve sol iç kısmın yırtılması kabul edilebilir değil. Bu ürünün piyasada bulunan taklidi bile çok daha uzun süre sıkıntısız kullanılabilirdi. Güvenilir bir firmadan orijinal bir ürün almanın taklit ürün kullanmaktan daha mantıksız olduğunu görmüş oldum. Böyle ülkemizin sayılı firmalarından biri olan bir kuruluşun daha çok sattığı ürünün arkasında olması gerektiğini düşünüyorum.

23 Şubat 2024 09:14 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, FASHFED Müşteri Hizmetleri

23 Şubat 2024 16:49

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizi aradık ancak ulaşamadık. Söz konusu talebiniz ile ilgili tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Fashfed Müşteri Hizmetleri

07 Ağustos 2024 00:45

Ne arayan oldu ne de mailiniz geldi

Selda
02 Ekim 2023 19:47
Fashfed Nike Ayakkabının 2 Veya 3. Giyiminde Yırtılma Sorunu
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Begüm
03 Kasım 2023 13:10
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

İrfan
25 Eylül 2023 11:29
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Hazal
28 Temmuz 2024 14:16
FashFed Kalitesiz Ürün İmalatını Kabul Etmeme
Ömür sonuçtan hiç memnun değil

Ömür
02 Kasım 2023 13:39