Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 19:14

Pawstore Bolu'daki dükkandan 2 paket 1.5 kg ND Ocean Kitten mama aldım. Farmina bayisi olduğu için internetten almak yerine dükkandan almaya karar verdim. Daha önceden aynı mamayı internet üzerinden alıp kullanmıştım ve kedim çok severek yemişti. Ancak bu seferki paketi açtığımda mamaların rengi açıktı ve daha öncekiyle karşılaştırınca renk farkı olduğunu fark ettim. Hemen fotoğraf çekip durumu belgeledim. Yeni aldığım mamayı kedim yemek istemiyor, acıkmasına rağmen sadece az miktarda yiyor ve mama kabı dolu kalıyor. Ayrıca mamaların kokusu da önceki aldıklarıma göre daha az. İnternetten aldığım mamalar çok güzel kokardı. Artık Pawstore'dan alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Hatta bu olay kedimi ve beni o kadar mama konusunda soğuttu ki, sahte veya bozuk mama şüphesi nedeniyle raw beslenmeye geçmeyi bile düşünebilirim.

09 Ocak 2024 09:47 (Şikayetten 14 saat sonra)
06 Nisan 2024 12:40

Ürün ve paket fotoğraflarını mail atın denildi. Ürün değişimi yapılacağını ancak buna Farmina global onay verecek dönüş yapacak dendi. Bekledim ne arayan ne soran oldu. Galiba Turkiye dağıtımında problemler var. Çözümsüz kaldı. Bu saatten sonra bende kendileri ile görüşmem. Farmina, n&d mama kullanmam. Farklı markalarda Kanarya mamalarında olurdu Avrupa'da son kullanma tarihi geçmiş mamaların tarih etiketi değiştirilip piyasaya sürmek, aynı mamanın benzeri sahte ürünler ile orijinallerini aynı kisiler satardı. Veya sahte protein tozu olurdu. Şansına. Bu da öyle demiyorum. Ama güvenim kalmadı.

15 Nisan 2024 08:17

Sayın Mustafa D., 12.02.2024 saat 16:44'te [email protected] e-mail adresiniz üzerinden konu hakkında geri dönüş sağlandığı tespit edilmiştir. İlgili e-mail yeniden tarafınıza yönlendirilmiştir. Sevgi ve saygılarımızla, FARMİNA TÜRKİYE

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
01 Aralık 2023 16:00
Farmina N&D Kedi Maması Bozuk Çıktı
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur
23 Ocak 2024 14:42
Nd Farmina Bozuk Mama
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
09 Eylül 2024 20:21
Farmina - N&D Mama N&D Tavuklu Narlı Az Tahıllı Yetişkin Kedi Maması Renk Farkı
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
09 Aralık 2024 12:17
Kediler İçin Alınan Mama Hayal Kırıklığı Yarattı
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
21 Mart 05:10