Farmasi Fatura Adresi Sorunu

27 Ağustos 2024 23:222.197

Farmasi grubuna üye oldum. Ürünleri Türkiye pazarından alıp yabancı pazarda satmak istiyorum. Mail olarak bilgi kısmına ve müşteri hizmetlerine yaptığım görüşmede kesinlikle yardım edici bir tutum ile karşılaşmadım. Tek isteğim, ürünlerin fatura adresinin Amerika'daki şirketimin adresini taşıması; kargo adresim Türkiye. Bunu yapamamak ne kadar zor olabilir, anlamış değilim.

2 Destek
3 Eylül 2024 08:30 (Şikayetten 6 gün sonra)

Sayın Yiğit K., Firmamıza ilettiğiniz önceki bildirimlerinizde de tarafınıza detaylı bilgilendirme yapılmıştır. Türkiye'de kayıtlı olan ve faaliyet gösteren bir firmanın adres bilgisi başka bir ülkeye ait adres bilgisi ile güncellenememektedir. Amerika'daki şirketinizin kaydını Farmasi US firmamız üzerinden açabilir ve sipariş girişlerinizi Farmasi US üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Saygılarımızla, Farmasi Müşteri Hizmetleri

Farmasi Hasarlı Ürünün Güncel Adresime Yeniden Gönderilmesi

10 Ağustos 2023 16:463.024

"Şikayetvar'a yazana kadar kimse ilgilenmemişti. Bilginiz olsun buraya yazınca WP'tan bir müşteri temsilcisi sizinle iletişim kuruyor ve mağduriyetinizi gideriyor. İstemediğim halde birçok ürünün de testerı gelmiş onun için de ayrıca teşekkürler. Ama keşke bu firmalar bu kadar basit hatalar yapıp bizleri bu kadar mağdur etmese. Yine de sorunum çözüldüğü için alışveriş yapmaya devam edebilirim."

13 Mart 2024 13:353.286

Farmasi girişimcisiyim. Bu hafta ürün siparişi verdim, kendi adıma. Şu anki adresimi yazmama rağmen firma ısrarla kayıtl...

Öne ÇıkanKonular

Farmasi Kategorileri