19 Ekim 2023 14:04

Şikayet Varda yeni aldığım elektrik süpürgem ile ilgili birçok yorumları okuduğumda benzer sorunların fazlaca olduğunu gördüm. Bunlardan bazıları Fantom dik süpürgem bugün evi süpürürken elimde patladı, takılı olan priz ve kablolar hasar gördü. Evde elektrik kullanılmaz hale geldi. Firmadan şikayetçiyim. Bu ürünlerin hiç mi kalite kontrolü yapılmıyor.; Kasım ayında Fantom elektrik süpürgesi aldım 1 ay sonra kablosunda sorun oldu asla müşteri hizmetlerine veya servise ulaşamadım kendi imkanlarım ile yaptırdım. Sağ olsun G**** Hanım aradı Tekirdağ Merkezde ki Servisin numarasını verdi garanti belgem ve faturam ile Elektrikçi E**** Bey' e süpürgenin motorunu götürdüm. Fişe takar takmaz onunda prizinden dumanlar ve yanık kokuları çıkmaya başladı. Fiş kısmı her evdeki prize uyumlu değilmiş satışta bunu koymadıkları için bilme ihtimaliz yok. Topraklı Prizlere olmuyormuş. Evdeki tüm prizleri değiştiremeyeceğime göre süpürgenin kablosunu prize uyumlu olsun diye değiştirecek fakat tabi bana bir maliyeti olacak. Uygun fiyata aldım diye sevindiğim, dikey yer kaplamıyor diye mutlu olduğum süpürge eve çağırdığım elektrikçinin (200 TL priz,400 TL elektrikçi ) ve şu anda 250 veya üzerine mal olacak bir uyumlu kablo değişimi git geller derken yordu beni. Firma keşke bu işlerden anlamayan ev hanımları için açıklama konsada süpürgenin fişini herkes ona göre seçse. Bu kadar ince ve tırnaklı fiş yapılmasa olmaz mı? Ben Trendyol'dan aldım sattığınız ürünlerin temel özelliklerini daha detaylı verseniz. Garanti kısmı keşke bu yaptığım masraflarda olsa da bizde firmadan korkmadan alın diyebilsem.

19 Ekim 2023 14:08 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Konu hakkında görüşme sağlanmış olup, gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Görüş, öneri ve şikayetleriniz için Tüketici Danışma hattını kullanmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, FANSET SATIŞ SONRASI HİZMETLER Mesai saatlerimiz Cumartesi ve Pazar günü hariç 08:00 – 18:00 arasındadır.

Işıl sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Ve Pirantech İle Yaşanan Sorunlar: Garanti Ve Teknik Destek Eksikliği!

11 Aralık 2024 10:23

Fantom Süpürge Motor Arızası