Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Falcon C-Max 155 S

30 Nisan 2024 21:34

C-Max 155 modelini yeni, 10 gün önce satın aldım. İlk aldığım gün sorun çıkardığı için değişim talep ettim. Ertesi gün, henüz 1 günlük motosikleti sökmeye başladılar. Değişimle aldığım motosiklette aynı gün arıza meydana geldi. Ön frenlerden ses gelmeye başladı. 3 gün boyunca sürekli servise gidip gelmek zorunda kaldım ve en sonunda tamamen tekerlekler sökülerek, tornada diskler düzeltilmeye çalışıldı. Bu işlemler 3 günlük motosiklete yapıldı. Daha sonra egzozdan ses gelmeye başladı ve bu durum normalmiş gibi gösterildi. Ayrıca, tıkırtılar duyulmaya başladı ancak bu duruma da aldırış edilmedi. Kontak kapalıyken bile motorun içinden gelen sesler mevcut. Şimdi ise motor tıkırtı yapmaya başladı. Motorun 155 CC olduğu ve su soğutmalı olduğu için uzun yolculuklar düşünerek tercih etmiştim. Ancak motorun kilometrede 2 TL yakıt tükettiğini ve aslında 125 CC ve hava soğutmalı olduğunu yeni öğrendim. Yarın, bu durumun düzeltilmesi için yetkili servise başvuracağım. Eğer motoru tekrar sökmeye kalkışırlarsa, fabrika ile iletişime geçeceğim ve sorunlarım çözülmezse şikayette bulunacağım.

profile profile

Doğan
Doğan

Geçmiş olsun durum nedir bir gelişme var mı?

Maruf sonuçtan hiç memnun değil

APEC APX5 150 Motosikletin Sürekli Sorunları ve Yetersiz Servis Hizmeti

Maruf
08 Ekim 2024 01:33
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
04 Ağustos 2023 10:42