Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Motolux Macchiato 125 CC Garanti Hizmeti Vermiyor

Yusuf
10 Ağustos 2024 13:19

1. ayın 14'ünde Motolux Macchiato 125 CC modelini satın aldım. Aldıktan bir ay sonra debriyaj kısmından ses gelmeye başladı. Bunun üzerine servise gittim. İlk olarak ön varyatörün orada kızakların kaydığını ve değiştirilmesi gerektiğini söylediler ve ses kısa süreliğine gitti ama 1 hafta sonra tekrar başladı. Aynı sesten dolayı her ay servise gittim. En sonunda ön ve arka debriyaj setinin değişmesi gerektiğini söylediler. Garanti kapsamında ve motoru Miras Motor servisine 15 Temmuz’da bıraktım. 10 Ağustos’ta motorun garanti kapsamında yapılmayacağını söylediler. Motorum daha 2500 km’de ve motoru çok aktif bir şekilde kullanmıyorum. Eve yakın bir iş yerine gidip geliyorum, en fazla günde 10-15 km yol yapıyorum. Hem bu kadar kalitesiz bir motor yapıp hem de arkasında durmamak olmaz. Tüm bakımları Miras Motor'da yapıldı. Yaklaşık 1 ay motorum serviste kaldı. Yetkililerden mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Zaten gerekli olan mercilere ve Tüketici Mahkemesi'ne bu konuyla başvuracağım.

Sıfır Motosiklette Bitmeyen Arıza Ve Çözüm Bulamayan Servis

27 Eylül 2025 09:45