Fakir Rs770 Süpürgem Artık Çekmiyor

16 Nisan 2024 13:16

Haziran 2023 de Teknosa mağazasından almış olduğum Fakir RS 770 markalı robot süpürge aldığım günden beri sensör anlamında zaten sorunlu, ayrıca geçtiğimiz günlerde makine tamamen çalışmayı bırakarak sadece olduğu yerde motor sesi çıkarmaya başladı. Bunun üzerine teknik servise yolladığımda resetleyerek gönderdiler. Resetlendikten sonra makinenin çekim gücü tamamen yok oldu. Tekrar servise gönderdiğimde sorun olmadığını iletip geri yolladılar. Filtreyi değiştirmeme rağmen çekim gücü sıfır. Çözüm bulunmazsa ayıplı mal olduğu için Hakem Heyeti'ne başvuracağım

08 Haziran 2024 12:47

Fakir robot süpürgemi alalı daha 1 yıl olmamasına rağmen defalarca yetkili servise göndermek durumunda kaldım her seferinde yapıldı diye geri gönderilip 1 ay düzgün çalışamadan tekrar bozuluyor makine sürekli arıza veriyor değişim talep ediyorum çözüm bulunmazsa Hakem Heyeti'ne başvuracağım

16 Nisan 2024 13:30 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Nur
Nur
08 Haziran 2024 12:32

Makineyi servise gönderdikten sonra düzgün çalışması 1 ay bile sürmedi. Tekrar bozuldu. Bu kez hiç çalışmıyor yerinde motor sesi çıkarmakta. Bu yetkili servise 5. Verişim artık değişim talep ediyorum

22 Ocak 2024 15:01
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Yüksek Ücret Talebi Ve Uzun Süreli Servis Bekleyişi

26 Ağustos 2025 13:15
garanti-kapsaminda-yuksek-ucret-talebi-ve-uzun-sureli-servis-bekleyisi-1.docx

Fakir RS770 Robot Süpürge Temizlik Yapmıyor, Servis Sorunu

25 Ekim 2025 00:04
Seyra sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 14:44
Fakir RS 780 Robot Süpürge Hayal Kırıklığı Ve İade Sorunu