Berrin sonuçtan hiç memnun değil

Fakir RS 770 Robot Süpürge Kendi Kendine Kapanıyor

Fakir RS 770 Robot Süpürge Kendi Kendine Kapanıyor
09 Mayıs 2024 09:51

Aralık 2023 de Fakir RS 770 robot süpürge aldık. Hayatımızın en büyük hatasını yapmışız 2 kez servise gitti ilkinde hiçbir sorun yok deyip servis aynı ürünü bize geri verdi. İkincisinde değişim talep ettik değiştirdiler sıfır ürün gönderdiler ama aynı sorun devam yeni üründe de devam ediyor. Süpürge çalışırken birden kapanıyor. Uygulamadan da çıkıyor. Birkaç dakika sonra yeniden başlatmak gerekiyor. Fabrika ayarlarına döndürdüm birkaç kez kurulumu yeniden yaptım. Haritayı oluşturabilecek kadar bile çalışmıyor tekrar kapanıyor. Tekrar servise götüreceğim. Bakalım bu sefer ne diyecekler. Hepsinde aynı üretim hatası var demek ki birbirinden farklı 2 üründe de aynı sorunla karşılaştığıma göre. Süpürgeyi çalıştırıyorum ilk 5 dakika da kapanıyor. Satin alırken de ne övgüler ne övgüler 5 ayda sorunsuz 5 kez ancak kullanabildim diyebilirim. Çekim gücüne aldanıp aldık zaten satıcının da en çok övdüğü konu buydu. Ürün çalışsa çekecek belki ama her 5 dakika da bir durup çalıştırınca da temizliği bastan aldığı için hiçbir temizliğini göremedik. Paranızı çöpe atmak istemiyorsanız fakirden uza k durun.

09 Mayıs 2024 10:00 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

09 Kasım 2023 15:34

22 Ocak 2024 15:01

05 Mayıs 2024 13:31
Fakir RS 770 Robot Süpürge Sıkıntıları
Leman sonuçtan hiç memnun değil

Fakir RS 770 Robot Süpürge Arızası Ve Çözüm Sağlanamaması

12 Temmuz 2025 15:48