Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 12:42

28 Haziran 2024 tarihinde Forum İstanbul Fakir mağazasından kule tipi soğutucu satın aldık. Satın aldıktan sonra iade etmek istedik, iade edemedik. Cayma hakkımızı kullanamadık. Satın alım tarihinden itibaren 14 gün içinde cayma hakkımız olduğunu biliyoruz. 1 Temmuz tarihinde hangi şubeyi aradıysak farklı söyledi. 4440241 numaralı genel merkez telefonundan 2 ayrı kişiyle görüştük İkisi de farklı şeyler söyledi. Keşke almasaydık, pişman olduk. Farklı markaların değişik elektronik veya giyim ürünlerinde bile sorgusuz sualsiz geri alım yapıyorlar. Kişi inisiyatifine bağlı mıdır bu kural? Fakir marka satın alırken bir daha düşünmemiz gerekecek.

01 Temmuz 2024 13:04 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Ülkü
Ülkü
01 Temmuz 2024 16:44

Aynı gün içinde şikayetimiz için arandık. Fakat bu bir çözüm değildi. Arayan temsilci sürekli "İade süreci talebi başlatmadığınız için yardımcı olamıyoruz" diye ezberlenmiş şekilde tekrar etti, hiç beni dinlemedi Bizim ürün arızalı değil. İade talebi süreci nedir? Bana bunları açıklamadı. Sadece satın alım tarihinden itibaren olan yasal olarak cayma hakkımızı kullanmak istiyoruz. Arzum marka bir ev aletimizi, Kiğılı marka ise bir gömleği sorgusuz bir şekilde iade aldı. Kanuni hakkı her marka ayrı mı yorumluyor? Kaldı ki bu bir yorumlama işi değil. Cayma hakkımız var biliyoruz ama neden işi yokuşa sürüyorlar anlamadık. Evde kullandığımız birçok ürünümüz Fakir marka diye yine bunu tercih ettik, yanlış yapmışız. Maalesef çözüm sunulamadı. Satin alırken müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli deniliyor. Ama aldıktan sonra maalesef önemsemiyor.

Gülin sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2024 00:39
Ragip sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Vantilatör Çok Sesli Çıktı, İade Talebim Reddedildi!

15 Haziran 2025 17:43
aldigim-vantilator-cok-sesli-cikti-iade-talebim-reddedildi-1.pdf
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 16:57

06 Eylül 2024 16:34