Ümit sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 17:26

Merhaba. Fakir'in Filter Pro toz torbasız süpürgesini aldım. Çekim gücü tam istediğim gibi, lakin alalı henüz 7 ay olmadı. Resimde de görüleceği gibi büyük iki teker de aynı yerden aynı şekilde iki ay ara ile kırıldı. Kırıldı diyorum ama aslında erimiş. Yetkili servise götürdüm, servisi darbe almış diyor. Makine elektronik, herhangi bir sorunu yok, bırakın sorunu, makinede çizik yok. Ama servis kendi para kazanmak için darbe almış diyor. Müşteri temsilciliğine ulaşmak zor. Bir WhatsApp hatları var. Bir şey yazıyorsunuz, 'Merhaba, temsilcilerimiz size en kısa süre içerisinde dönüş sağlayacaktır. Beklediğiniz için teşekkür ederiz' diye cevap veriyorlar. Hemen hemen her yazınızdan sonra bunu tekrar edip duruyorlar. En sonunda servis ne dediyse doğrudur diyorlar. Alman malı en azından kaliteli olur diye tercih ettiğimiz Fakir, en kalitesiz ürünü üretmekle beraber müşteriye verdiği ilgi alaka da kötü. Elektronikte Fakir'i tercih edecek olanlar iyi düşünsün. Ekte tekerin resmi var, buyurun siz bakın. Darbe mi yoksa erimiş mi?

25 Temmuz 2024 17:30 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

25 Temmuz 2024 17:48

Müşteri hizmetleri tarafından arandım Ve aynı şekilde darbe kaynaklı olduğu için Yardımcı olamıtoruz dedi

25 Temmuz 2024 17:50

Bende makinenin bütün resimlerini gönderebilirim dedim. Fark etmez servis darbe dediği için yardımcı olamıyoruz dediler Kendilerine servis jeo benden hem de Fakir den ücret almak için darbe var diyor dedim Üzgünüm yardımcı olamıyoruz dediler

Nesli
Nesli

Aynı sorunla bende karşılaştım iki tekerde erimiş gibi yerinden çıktı garanti süresi devam ediyor servisi aradım ücrer talep ediliyor garanti kapsamına girmiyormuş bir daha Fakir marka asla evime almam

Oğuz
Oğuz

Kalitesiz malzeme sattıkları makinenin arkasında durmuyorlar müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor pişman oldum aldığına

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 20:23

08 Şubat 2025 12:58
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 16:51
Fakir Ev Aletleri Servis Ler Para İstiyor Garanti Değil