Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 21:50

Fakir çaydanlık elektrik arızası yaptı. Yetkili servis garanti kapsamında arızayı giderdi ancak eve getirdiğimizde çaydanlık sapından koptu ve tüm kablo bağlantıları açığa çıktı. İçindeki su kaynar olsa idi. Yanmamız kesindi tekrar servise götürdük önce kabul etmedi, sonra hatayı düzelttiler ama kısa sürede bu kez çaydanlığı oturttuğumuz taban kısmı erimeye başladı. Servise tekrar götürdük. Önce sizinle alakası yok elektrik aksamı bu sorunu çıkarmış dediler. Sonra çevirip "bunu siz kırmışsınız" dediler. Çaydanlığı onların sağlam bağlamadığından kaynaklı içindeki sularla kulpundan ve kablolarından ayrılarak tezgaha devrilmesi haricinde kesinlikle bizim tarafımızdan vurma, düşürme, çatlatma vs. Hasar görmedi Bakırköy servisi masraf çıkarıyor. Garanti kapsamında ve kendi tamir hatalarından kaynaklı arıza için bizi mağdur ettiler. Yepyeni makinenin hem de kaliteli diye tercih ettiğimiz Fakir temper çelik süzgeçli modelin garantisi hala devam ediyor ve kesinlikle kullanıcı bizlerin değil tamir ederken onların yaptığı eksiklikten sorun teşkil etti. İlk aşamayı da tarafınıza bildirmiştik o sayede garanti kapsamında güya onardılar daha beter ettiler. Şimdi tabanı eriyor. Mağduriyetimizi ilkinde olduğu gibi Fakir ana merkezin gidereceğini düşünerek şikayet oluşturulmuştur. Firmanın bilgisine ve yardımcı olmalarını bekliyoruz.

04 Ağustos 2023 22:00 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

05 Ağustos 2023 14:06

Merhabalar, ilginize teşekkür ederiz. Ancak yetkili servisle iletişimde oldukça zorlandık. Biz düşürmediğimizi, kırmadığımızı, hiçbir şekilde ürüne zarar vermediğimizi anlatmamıza rağmen ısrarla anlamak istemiyor. Bu kadar kısa sürede bu kadar çok sorun çıkaran bu ürünü çözmeye çalışırken (bizim şanssızlığımıza) maalesef hasar veren yetkili servis yerine başka bir servisten hizmet almak aslında arızalı ürünün birebir yeni parça ile değişimi çok daha iyi olacaktır. Acil yardımınızı bekliyoruz. Yine çaydanlıksız kaldık.

21 Ağustos 2023 11:58

Teknik servis hatasını kullanım kaynaklı hata olarak göstermek o prestijli bildiğim Fakir markasına hiç yakışmadı.

21 Ağustos 2023 12:02

Tek ve son çare ümidi tüketici hakem heyetinde sanırım.

Buket sonuçtan memnun değil

28 Mart 2025 21:13
Fakir Çay Makinesi: Sürekli Arızalar Ve Kalitesiz Malzeme
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 17:07
Mehmet sonuçtan memnun değil

12 Ağustos 2025 15:39
Fakir Temper Tea Çaycıda Kulp Kırıldı, Kaynar Suyla Yanık Tehlikesi Yaşadım
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2025 21:00

Fakir Ev Aletleri Kategorileri