Faber Castell Uçlu Kalemin Ucu Takınca Geri Atması

18 Mart 2024 00:39

Merhaba. Uzun zamandır kullandığım Faber Castell Grip kalemim ucu tutmuyor. Ucu takıyorum ve basınca ucu atmaya başladı. Böyle kaliteli bir kalemde bu durum nasıl olur anlamış değilim. Yorumlara baktığımda da çoğu kişide bu durumun yaşandığını ve Faber Castell tarafından çözüldüğünü gördüm. Ben de gereğinin yapılmasını istiyorum. Teşekkür ederim.

29 Nisan 2024 11:47

18 Martta Faber Castell'in geri dönüş sağlaması ile uç basmayan kalemimi Kargo ile markaya yolladım. Fakat bu süreç üzerinden neredeyse 2 ay geçmiş olacak ve kalemim hala teslim edilmedi marka tarafından herhangi bir geri dönüş de sağlanmadı. Markanın bu duruma yardımcı olmasını ve bilgilendirme yapmasını talep ediyorum.

27 Nisan 2024 22:53

Faber Castell'in geri dönüş sağlaması ile kalemimi Yurtiçi Kargo ile markaya yolladım. Fakat bu süreç üzerinden neredeyse 2 ay geçmiş olacak ve kalemim hala teslim edilmedi marka tarafından herhangi bir geri dönüş de sağlanmadı. Markanın bu duruma yardımcı olmasını ve bilgilendirme yapmasını talep ediyorum.

18 Mart 2024 16:45 (Şikayetten 16 saat sonra)
18 Mart 2024 16:46

Merhaba, Cep telefonunuzdan size ulaşamadık. Gönderi bilgileriniz mail adresinize paylaşılmıştır. Saygılarımızla, Adel Kalemcilik

15 Ekim 2023 12:31
Gülay sonuçtan çok memnun

04 Haziran 2024 17:20
"Teşekkürler keşke herkes sizin gibi markasının arkasında durabilse"

30 Mayıs 2024 19:26

26 Eylül 2023 13:02

Faber-Castell Grip Kalemim Bozuldu!

Dilekrabia
09 Aralık 2023 16:10