Google Ads Ve Exxen Adı Altında İzinsiz Para Çekimi

Nurgül
15 Mart 2024 00:40

Google ads adı altında hesabımdan benim iznim ve onayım olmadan 1039,06 TL para çekim işlemi yapıldı. İşlemin yapılmasında kesinlikle bir iznim yok hukuki işlemler başlatacağım ard Arda defalarca kez para çekmeyi denemiş ve kartım bloke olmuştur. Exxen üyeliğim olmadığı halde de 129 TL bir çekim yapılmış bu nasıl olabiliyor? İşlemlerin hiç biri bana ait değildir, yetkili kişilerin derhal ulaşması ve ve çekilen tutarların iade edilmesini talep ediyorum

15 Mart 2024 00:43 (Şikayetten 2 dakika sonra)
15 Mart 2024 00:58

Sayın Nurgül O. ; 15.03.2024 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır. Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Exxen Memnuniyet Ekibi

15 Mart 2024 10:21

15 Mart 2024 16:01
18 Eylül 2024 09:17

Sayın Nurgül O. ; 18.09.2024 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır. Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Exxen Memnuniyet Ekibi

Büşra
13 Mayıs 2024 14:01
Güran sonuçtan çok memnun

Güran
07 Ocak 2024 09:14
"Sorunun benden kaynaklı olmadığını göz önüne alarak, her şeyin normale dönmesini sağlamak görevlerinizden biri. Adınızın kullanılarak sahtekarlık yapılmasına izin vermeniz kabul edilemez. Benim gibi olayda hiçbir dahli olmayan insanların zarar görmelerine izin verilmesi zaten yeteri kadar içler acısı. Bu olayda şirketten beklentim, isimlerini lekeleyen kişi ve kişiler hakkında araştırıcı ve şikayetçi olmanız idi. Aldığım cevap ise "mağduriyet giderilmiştir ve mağdur olan biz değil sizsiniz" oldu. Benim etik anlayışıma göre paranın şirketinize intikalinin şekli ve amacının ortaya çıkarılmasını temin etmeniz gerekiyor ki yapanların cezalandırılması temin edilsin. Bu konuda duygularım budur ve bir daha bu firmadan herhangi bir şekilde çağrı almak istemiyorum. Teşekkürler..."

Nursena
30 Mart 2024 10:11
Exxen Onayım Olmadan 129 TL Çekiyor.
Osman sonuçtan çok memnun

Osman
05 Nisan 2024 10:17
Halil sonuçtan çok memnun

Halil
16 Aralık 2023 12:56
"İlgilendiler teşekkür ederim."
Exxen Paramın İade Edilmesini İstiyorum.

Exxen Kategorileri