Sarper sonucu yetersiz buldu

08 Kasım 2023 23:59

Exxen sorunu bitmiyor! Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçlarını izlemek için üye oldum. Daha bir tane maçı sıkıntısız izleyemedim! Görüntü her 10 saniyede bir takılıyor, takılmadığında da görüntü 144p'ye düşüyor. İnternetim fiber 100 Mbps, hız testi yaptım bu videoyu çektiğim zaman 110 Mbps çıkıyor. Yani bu donma ve kötü görüntü kalitesinin tek sebebi bu altyapısı bir maçı doğru düzgün vermeye yetmeyen yayın platformundan kaynaklanıyor. Sahibi çıkıp kaçak yayınlar için atıp tutuyor ama parasını verdiğimiz bir yayını asla sıkıntısız izleyemiyoruz. Bu platformdan. Şu ayıbı her maç çekiyoruz. Ya uygulamaya hiç giremiyoruz ya da böyle kalitesiz donup duran bir görüntüye mahkum ediliyoruz. Eğer bu yayın işine girecekseniz adam akıllı altyapı yapın. Maçı ulusal yayındaki TV8.5 üzerinden yayınlamaya başlıyorlar. O zaman ben neden bu platforma para veriyorum? Bütün yayınlarda aynı olayları yaşıyoruz. Bir futbol izleme zevkimiz var onun da hakkından böyle geliniyor. Kalitesiz ve sorunlu yayınlar yüzünden izleyemediğim maç için ödediğim üyelik bedellerinin geri ödenmesini istiyorum.

09 Kasım 2023 00:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Sarper T. ; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede dönüş yapacağız.   Exxen Memnuniyet Ekibi

14 Kasım 2023 22:15

Sayın Sarper T. ; 14.11.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

15 Kasım 2023 17:44
Exxen Yetersiz Altyapı İle Yayın Yapmak

Dün akşam aradılar arayan arkadaşa anlatmıştım kablo ile internete bağlandığımı Exxen uygulamasının güncel olduğunu ve internet hızımı 2 kere test ettikten sonra şikayet yazdığımı, [email protected] a bu videoları ve resimleri yollayın dendi yolladım. Verilen cevap bu, bunları zaten test etmemiş kontrol etmemiş olsam size yazmazdım arkadaşlar. Sorun sizin yayından kaynaklandı, altyapınız yetersiz kalıyor anlaşılan bu sorunu tek yaşayan ben değilim herkes aynı şeyleri yazmış. Yayın hakkını aldınız güzel yayını satıyorsunuz güzel, parasını verdiğim yayınıda bir zahmet sorunsuz, takılmadan, 10 dakika geriden gelmeyecek şekilde, güzel görüntü kalitesiyle ve uygulamaya maçın ilk 25-30 dakika sı girmekte problem yaşamayacağım şekilde izlettirin bana. Ha bir de bana kabloyla bağlantınızı kesin gösterin demiştiniz onu da çektim, gördüğünüz gibi TV internete doğrudan kabloyla bağlı.

21 Kasım 2023 12:29

Sayın Sarper T. ; 2111.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

21 Kasım 2023 13:29

Bugün tekrar aradılar son ay kullanım ücretimi iade ettiler, teşekkür ederim. Keşke daha iyi bir alt yapıyla bu yayınlar yapılsaydı bizde bu sıkıntıları yaşamasaydık. Aynı sorunları tekrar yaşayacağımı düşünerek üyeliğimi iptal etmiştim, bir daha deneyebileceğimi eğer aynı sorunu yaşarsam tekrar ücret iadesi yapacaklarını aktardılar. Bakalım yaşayacak mıyız? Altyapı sorunları can sıkıcı ama şikayet vardan yaptığım şikayete geri dönüşleri gayet iyiydi. Çözüm odaklılar.

Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Sefa
11 Aralık 2023 17:02
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Exxen Canlı Yayın Çilesi Bitmiyor

Onur