Exxen Yayından Atıyor Çözüm?

Çağrı
27 Nisan 2023 11:20

Exxen'i izlerken sürekli başlangıç ekranına atıyor. Bu sorun yaklaşık 6-7 dakikada bir oluyor. Bunun nedeni nedir ve bana yardımcı olabilir misiniz? Genel bir sorun mu yoksa sadece benim mi başıma geliyor? Eğer öyleyse, üyeliğimi iptal etmek zorunda kalabilirim.

27 Nisan 2023 11:22 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Çağrı T. ; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede dönüş yapacağız.   Exxen Memnuniyet Ekibi

27 Nisan 2023 11:45

Sayın Çağrı T. ; 27.04.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Exxen Üyeliği İptal Edilmediği İçin Haksız Ücret Çekimi

Sümeyye
28 Mart 12:34

Aşkın
03 Haziran 2025 16:16
Yasin sonuçtan çok memnun

Yasin
18 Nisan 2025 22:49
"Sorunum telefon iletişimi sonrası çözüldü"
Okan sonuçtan memnun

İzinsiz Exxen Üyelik Ücreti Çekimi Ve Cevapsız Müşteri Hizmetleri

Okan
04 Mart 16:58
"İlk arandığımda sorun benden kaynaklanıyor gibi davranılmıştı ve bir daha asla Exxen üyeliği başlatmam diyordum fakat bugün Uzman Müşteri Temsilci tarafından arandım. Yaşanmış olan soruna çözüm odaklı ve müşteri memnuniyeti gözeterek yaklaşımda bulundu. Bu görüşme sonunda Marka değeri korunmuş oldu benim açımdan. Arayan temsilcinin ismini hatırlayamadım ama teşekkürlerimi iletiyorum."

Exxen Kategorileri