Exvega Oyuncu Koltuğu Kalitesi!

20 Temmuz 2023 05:39

5 ay evvel sıfır aldığım ürünün vida giriş yerinden koltuk tahtası kırıldı, yani oturduğum yerin vida sebebiyle kırılması oldu. Ürünün kalitesizliği anlamak için tekrar belirtmek istiyorum. Monte olan vida girişinde üstüne oturduğum tahta kırılıyor. Bu derece kötü bir ürün yapılamaz.

Ürünün kalitesizliği  bir yana, bu firma nasıl bu seviyeye gelmiş inanın garip, anlamak mümkün değil. Ben bu hataya düştüm.

Devam edelim...

Garanti kapsamında ürünü tamir edeceklerini söylediler ve UPS Türkiye takip numarası yollanacağı söylendi. 1 ay kargo için kod bekledim, sözde 7 günde kodu yollayacaklarını söylemişlerdi. Varın siz düşünün. Ne hikmetse onlarca aramamdan sonra Aras Kargo numarası verdiler. Evden hasarlı ürünü alacaklarını söylemişlerdi. O da yalan çıktı. Her neyse, 25 Mayıs 2023 de ürünü kargoladım ve firmaya e-mail ile bilgi verdim.

Bu firma bana 30 iş günü içinde ürünü yollayacaklarını söylediler (sonradan öğreniyorum ki garanti süresi 20 iş günüymüş). Her neyse, 2 ay oldu. Ürün hala yok, defalarca e-mail yolladım, cevap yok. En son dedim ki, garanti tamir süresini geçtiniz, para iademi istiyorum ve bana verilen cevap iade yapmıyoruz.

(Not: Göreceğiz bakalım iade yapmıyor musunuz, yoksa yapmıyor musunuz)

Firmayı aradım ve faturamı bana yollayın dedim. Bana verilen cevap fatura yollanmış dediler, muhasebecim ile kontrol ettik, fatura falan yok, bu da yalan çıktı anlayacağınız. (Gerekli yerlere şikayet ettik)

Fatura gelir gelmez Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağız. Bakalım iade oluyor mu, olmuyor mu?

21 Kasım 2023 15:04

Tüketici Hakem Heyeti tarafından Para iadesi yapılacak kararı çıkmıştır. Telefonda ücret iadesi yapmıyoruz diyen arkadaş, hadi bakalım yapıyor musunuz yapmıyor musunuz görelim.

21 Şubat 2024 14:33

Şirketin hesaplarına haciz koydum. Şaka gibi firma bu derece bu seviyeye nasıl gelebilir. Vergi kaçırma desen var, kalite desen yok, müşteri memnuniyeti yok. Şu anki değerden aslında yeni dava açabilirim ama açmayacağım bu gibi insanlarla uğraşmaktan bıktım. Kesinlilikle tavsiye etmiyorum

Burak sonuçtan memnun

Burak
22 Ağustos 2023 10:19
"Marka yetkilisi Melis Hanım'a özellikle teşekkür ederim."
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Exvega Kalitesiz Ürün Fazla Fiyat

15 Temmuz 2023 00:26
Exvega Kalitesiz Ürün Fazla Fiyat
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
02 Mayıs 2024 19:31
Arda sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 13:09
Exvega Andromedia Oturak Kısmı Demir Profil Kırıldı.
Emre sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 10:03