Expedia İstanbul Otel Rezervasyonumda Yaşanan Sorunlar

11 Mayıs 2024 14:49

Hotels.com aracılığıyla 10-12 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'daki bir otel için rezervasyon yaptırdım. 10 Mayıs'ta uçağımın gecikmesi sebebiyle gece 00:00'dan sonra otele giriş yapamayacağım, mail yoluyla bildirilmediği için o gece otele giriş yapamadım. Ertesi gün, 11 Mayıs'ta otelde rezervasyonumun devam ettiğini düşünerek otele vardığımda, otel yetkilileri beni misafir olarak kabul edemeyeceklerini ifade ettiler. Sebep olarak, önceki gün giriş yapmadığım için rezervasyonumun iptal edildiğini, bunun bana sorulmadan veya yazılı bir bildirim yapılmadan gerçekleştiğini öğrendim. Hotels.com müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkün olmadı; telefon numaraları mevcut değil ve online chat üzerinden de Expedia'nın bir alt firması oldukları için kimseye ulaşamadım. Otelde sorunun çözülmesini beklerken, otel yetkililerine bu durumun kabul edilemez olduğunu, benim gibi rezervasyon yapan birçok kişinin olduğunu ve bu sorunlarla karşılaşanların yetkili birileriyle iletişime geçmek isteyeceğini aktardım. Ödediğim hizmeti alamamış olmaktan dolayı mağduriyetimi ifade ederek, bu durumu takip edeceğimi ve gerekli hukuki yollarla haklarımı arayacağımı belirttim.

11 Mayıs 2024 14:49

15 Mayıs 2024 18:08
Hotels.com Mağdurum Da Mağdurum

18 Kasım 2024 14:06
Yanlış Rezervasyon Ve İptal Sorunu: Hotels.com Müşteri Hizmetleri Ulaşılamıyor
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 13:45
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
30 Eylül 2023 23:03