Muzaffer sonuçtan memnun

Evkur Borcu Biten Senedi Alınan Hesaba Borç Çıkartmış.

06 Eylül 2024 16:17

Evkur'a Bütün borçlarımı ödeyip senetlerimi almış olmama rağmen. Hatta bana yansıttıkları faizleri bile ödemiş olmama rağmen. Orada çalışan bir işgüzarın ya da iş bilmez birinin ne yaptığını bilmediğim bir şekilde bana faiz işletilerek ben borçlandırılmışım ve sürekli durmadan bunun için aranıyorum. Evkur faiz borcu olan birisine senetlerini ödendiği için verip iptal eder mi senetleri. Ayrıca benim bilgim ve isteğim dışında benim senetlerimi kullanarak bankalar kredi kullanılmış. Normalde senetle. Alışveriş yapıp senetleri ödediğimi sanıyorum ben. Bakın gerekirse tüketici derneklerine, bağlı olduğunuz vergi dairesine ve SGK'ya ve CİMER'e kadar sizi şikayet edip hesaplarınızın incelenmesini isteyeceğim. Ödemeler bitip senetlerimi geri alınca anladım olayı. Bankadan kredi kullanmak isteseydim kendim gider alırdım iyi niyetimi suistimal etmişsiniz zaten.

06 Eylül 2024 16:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

08 Eylül 2024 16:48

Kanunu ben de gayet iyi biliyorum. Cevap vermeniz bilgilerimin paylaşıldığı anlamına gelmez. Standart otomatik mesaj oluşturmuşsuz onu gönderiyorsunuz. Birebir sonuca giden cevabınız yok.

17 Aralık 2024 15:07

Torba yasa 2000 lira altındaki borçların silinmesi geçici madde 2- (1) 15/8/2022 tarihi itibarıyla 9/6/1932 tarihli ve 2004 sayılı İcra ve İflas Kanunu ile 6/12/2018 tarihli ve 7155 sayılı abonelik sözleşmesinden kaynaklanan para alacaklarına ilişkin takibin başlatılması usulü hakkında kanun uyarınca icra takibi başlatılmış bulunan, borçlusu gerçek kişi olan ve her bir icra dosyası itibarıyla asıl alacak ve ferileri dahil icra takibi başlatıldığı tarihteki takip talebinde yer alan takip tutarı 2.000 Türk lirasını aşmayan alacaklar ile bu tutarın üzerinde takip başlamış olmakla birlikte 15/08/2022 tarihi itibarıyla dosyada yapılmış tahsilatlar nedeniyle bakiye takip tutarı 2.000 Türk lirası ve altına düşen alacaklardan, alacaklıların bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihi takip eden 2023 mayıs sonuna kadar alacak haklarından feragat ettiklerini belirtir. Dilekçeyle vazgeçerek icra takiplerini sonlandırmaları koşuluyla takip konusu alacak, 4/1/1961 tarihli ve 213 sayılı Vergi Usul Kanunu'nun 322 nci maddesi kapsamında alacak kabul edilir. (2) Bu madde kapsamında icra takibinden vazgeçilen alacaklar için 2/7/1964 tarihli ve 492 sayılı Harçlar Kanunu'nun 23 üncü maddesi uyarınca icra takibinden vazgeçme nedeniyle alınması gereken harç ile 30/6/1934 tarihli ve 2548 sayılı Ceza Evleriyle Mahkeme Binaları İnşası Karşılığı Olarak Alınacak Harçlar ve Ödettirilecek Yiyecek Bedelleri hakkında Kanun'un 1 İnci maddesinde düzenlenen harç alınmaz. Evvelce alınan harçlar iade edilmez. Bu kanun hükümlerinden yararlanılmak üzere takibinden vazgeçilen icra dosyaları ile ilgili olarak taraflar karşılıklı olarak yargılama gideri ve vekalet ücreti talebinde bulunamaz. (3) 4/2/1924 tarihli ve 406 sayılı Telgraf ve Telefon Kanunu'nun ek 37 nci maddesine göre hazine payı ödemekle yükümlü işletmecilerin, bu madde hükmünden yararlanarak alacaklarının takibinden vazgeçmeleri durumunda, takibinden vazgeçtikleri tutar içinde hazine payı hesaplanmasını gerektirir. Alacak bulunması koşuluyla, 15/8/2022 tarihi itibarıyla ilgili icra dosyasındaki takip tutarının yüzde 18'i, feragat tarihini takip eden aydan başlamak üzere ödemeleri gereken hazine paylarından mahsup edilmek suretiyle iade edilir. İcra takibine konulan cep telefonu fatura borcunun bu kapsamda gerekli işlemler yapılarak icra dosya borcunun kapatılması için gereğini bilgilerinize arz ederim.

Erol sonuçtan memnun değil

Erol
05 Eylül 2023 15:55

Alkan
10 Şubat 2025 16:14

Damla
26 Temmuz 2024 14:37
Akif sonuçtan hiç memnun değil

10 Yıl Sonra Bilgi Verilmeden Çıkan Borç Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Akif