Evkur Alışveriş Taksitli Alışveriş Lerinde Borç Erken Kapamada Faiz İndirimi

Yasemin
19 Temmuz 2024 16:043.733

Sayın yetkililer.
Ben uzun yıllardır Evkur müşterisiyim, fakat onların sistemi değiştirme nedeniyle oldukça mağduriyet yaşamaktayım. Daha önce taksitli alışverişlerinde erken borç kapamada faiz indirimi oluyordu fakat şu an o sistemleri yok, dolaysıyla insanları uzun aylar taksit ödeme zorunluluğu yaşatıyorlar, bu da insanları oldukça mağdur durumda bırakıyor, bu sistem hiçbir yerde görülmemiş bir durum. Hiçbir alışveriş veya banka faizlerinde yaşamıyorken Evkur un böyle bir şey yaşatmasından şikayetçiyim.
Saygılarımla Y****** Ö****

19 Temmuz 2024 16:35

Sayın yetkililer. Ben uzun yıllardır Evkur müşterisiyim, fakat onların sistemi değiştirme nedeniyle oldukça mağduriyet yaşamaktayım. Daha önce taksitli alışverişlerinde erken borç kapamada faiz indirimi oluyordu fakat şu an o sistemleri yok, dolaysıyla insanları uzun aylar taksit ödeme zorunluluğu yaşatıyorlar, bu da insanları oldukça mağdur durumda bırakıyor, bu sistem hiçbir yerde görülmüş bir durum değil. Hiçbir alışveriş veya banka faizlerinde yaşamıyorken Evkur un böyle bir şey yaşatmasından şikayetçiyim. Bu mağduriyeti me yardımcı olursanız çok memnun olurum. Sizlerden ricam erken taksit kapama faiz indirimi tekrar yürürlüğe konulması için girişimde bulunmalarını talep ediyorum. Ve benim gibi bir çok kişide bunun böyle olmasını istiyor, çünkü müşteri şikayetlerinden bunu gördüm. Saygılarımla y****** ö****

19 Temmuz 2024 16:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Benzer Şikayeti Var
24 Ocak 2025 22:39

Bir gelişme oldu mu herhangi bir indirim

Benzer Şikayeti Var
24 Ocak 2025 22:39

Bir gelişme oldu mu herhangi bir indirim?

Evkur Ödeme Şartları Ve Faiz

Esma
14 Eylül 2023 09:354.158

Evkur faizcilik yapıyor. Evkur'dan aldığım ürünlere 24 ay taksit yapılmıştı, fakat ben borcumu fazla taksitlerle ödeyere...

1 Destek5 Yorum

Evkur Alışveriş Fazla Para Alıyor

Şevval
14 Kasım 2023 14:00869

Evkur'dan iki ürün satın aldım. İlk ürünümün ödemesi her ayın dokuzunda 495 TL olarak, ikinci ürünümün ödemesi ise 25'in...

Tümünü Gör
Özdilek Evkur Ayıplı Ürün Satıyor!

Özdilek EvkurAyıplı Ürün Satıyor!

Fatoş
Emsan Modeli Evkur'dan Alınmıştır

Emsan ModeliEvkur'dan Alınmıştır

Evkur Orijinal Diye Bana Satılan Ürünler Şüpheli!

Evkur OrijinalDiye Bana Satılan Ürünler Şüpheli!

Tülay
Evkur Satılan Ürün Kullanılmayacak Halde!

Evkur SatılanÜrün Kullanılmayacak Halde!

Hasan
Evkur Ürün Kalitesiz, Kumaş Yırtık Geldi

Evkur ÜrünKalitesiz, Kumaş Yırtık Geldi

Arzu
Evkur Ürünün Parasını Alıyor, Teslim Etmiyor!

Evkur ÜrününParasını Alıyor, Teslim Etmiyor!

Hakan

Öne ÇıkanKonular