Evkur Alışveriş Taksitli Alışveriş Lerinde Borç Erken Kapamada Faiz İndirimi

Yasemin
19 Temmuz 2024 16:04

Sayın yetkililer.
Ben uzun yıllardır Evkur müşterisiyim, fakat onların sistemi değiştirme nedeniyle oldukça mağduriyet yaşamaktayım. Daha önce taksitli alışverişlerinde erken borç kapamada faiz indirimi oluyordu fakat şu an o sistemleri yok, dolaysıyla insanları uzun aylar taksit ödeme zorunluluğu yaşatıyorlar, bu da insanları oldukça mağdur durumda bırakıyor, bu sistem hiçbir yerde görülmemiş bir durum. Hiçbir alışveriş veya banka faizlerinde yaşamıyorken Evkur un böyle bir şey yaşatmasından şikayetçiyim.
Saygılarımla Y****** Ö****

19 Temmuz 2024 16:35

Sayın yetkililer. Ben uzun yıllardır Evkur müşterisiyim, fakat onların sistemi değiştirme nedeniyle oldukça mağduriyet yaşamaktayım. Daha önce taksitli alışverişlerinde erken borç kapamada faiz indirimi oluyordu fakat şu an o sistemleri yok, dolaysıyla insanları uzun aylar taksit ödeme zorunluluğu yaşatıyorlar, bu da insanları oldukça mağdur durumda bırakıyor, bu sistem hiçbir yerde görülmüş bir durum değil. Hiçbir alışveriş veya banka faizlerinde yaşamıyorken Evkur un böyle bir şey yaşatmasından şikayetçiyim. Bu mağduriyeti me yardımcı olursanız çok memnun olurum. Sizlerden ricam erken taksit kapama faiz indirimi tekrar yürürlüğe konulması için girişimde bulunmalarını talep ediyorum. Ve benim gibi bir çok kişide bunun böyle olmasını istiyor, çünkü müşteri şikayetlerinden bunu gördüm. Saygılarımla y****** ö****

19 Temmuz 2024 16:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Ramazan

Bir gelişme oldu mu herhangi bir indirim

Ramazan

Bir gelişme oldu mu herhangi bir indirim?

Esma sonuçtan hiç memnun değil

Esma
14 Eylül 2023 09:35