Evkur Alışveriş Motosiklet Alımında Yaşanan Zorlu Süreç

Seval
26 Şubat 2024 19:12

Evkur'dan motosiklet ürününe başvurdum. Bir haftadır adeta devlet meselesi gibi bir süreç yaşadım. Sanki BMW araba alıyormuşum gibi. Zaten kendimize güvenmesek yüksek faizlerle uğraşmayız. Neyse, ürünü aldım ama sonra kefil istediler. Kefil buldum, ancak en az altı aylık sigorta kaydı olması gerektiğini söylediler. Tamam dedim ve sigorta kaydı olan birini bulup götürdüm. Bu kişinin icra, borç gibi sorunları yoktu.
Ancak bugün kontrole geldiklerinde internet üzerinden yaptığım onayı kontrol ettiğimde, yeniden kefil istediklerini gördüm. Götürdüğüm kişi uygun değilmiş. Evkur'dan bir şey almanın ne kadar zor olduğunu gördüm. Bu, ilk ve son başvurum oldu. Taksitlere gireceğime paramı biriktirip nakit alırım ve keyfime bakarım.

26 Şubat 2024 22:18 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Sinem
14 Şubat 2024 23:33

İlhan
15 Ocak 2024 12:00

Alas
30 Mayıs 2024 12:13
Havva sonuçtan hiç memnun değil

Havva
25 Kasım 2024 15:24
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'da Kefil Şartı Ve Sürekli Kefil Baskısı Mağduriyet Yaşatıyor

Ömer