Engin sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 11:42

Bursa evinta mobilyadan aldığımız koltuk sürekli dikişleri atıyor ve 2 kere yaptılar yine olmuyor. Daha garantisi bitmedi oturma yeri tahtası kırıldı. Arıyoruz bir ay içinde yapmaya gelirler diye cevap veriyorlar. Ürünün yenisi ile değişimini istiyorum.

12 Mart 2024 11:58 (Şikayetten 16 dakika sonra)
12 Mart 2024 12:47

13 aydır boş evde duruyor koltuklar kullanılmayan ev bir de garanti bitmeden gelir yerinde incelersiniz koltuklar yıpranmış mi ona göre dersiniz hor kullanılmış koltuklar ilk günkü gibi bir de ben alırken fatura göndereceğiz denildi hala fatura 23 ay geçti yok o zaman sordum bir sorun olmaz fatura gelir dediniz ama yok

13 Mart 2024 15:56

Engin bey tarafınıza en kısa sürede servis gelecektir. Tespit için ekip göndereceğiz sizinde söylediğiniz üzere yıpranmamış kullanılmamış ilk gün ki gibi olan koltukta bir sorun ile karşılaşmayız o zaman efendim. İyi günler dileriz...

13 Mart 2024 16:00

Faturamı da gönderirseniz sevineceğim. 23 aydır gelmedide

13 Mart 2024 16:02

Tarafınıza iletilecektir faturanız Engin bey

13 Mart 2024 16:13

Size dediğim 13 ay bos evdeydi 10 aydır kullandık 10 ay kullanılan koltuk oturma tahtası kırılacak hali yok ya da 23 ay kullandığımızı farz edelim koltuk oturma yeri kırılmaz herhalde değil mi ya da koltuklarınız 23 ayda çürüyor mu? Hepsi, daha önce de faturaya istedim tamam deniz gelmedi en kısa sürede bekliyorum.

29 Temmuz 2023 01:22
Türkmen Mobilya Kalitesiz Kumaş, Mobilya
Türkmen Mobilya Kalitesiz Kumaş, Mobilya
Özge sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 14:43

Koltukta Sürekli Sünger Çökmesi Ve Değişim Talebim

04 Kasım 2025 15:06
Koltukta Sürekli Sünger Çökmesi Ve Değişim Talebim

Garantisi Olmayan Koltuk Takımı Mağduriyeti

27 Şubat 2025 22:59
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2023 13:04