Naıle sonuçtan hiç memnun değil

Evine Mama'nın Teslimat Sürecindeki Hayal Kırıklığı

05 Ekim 2024 19:42

Evine Mama tam bir hayal kırıklığı. Cuma günü saat 14:46'da sipariş verdim. Aynı gün kargoya verilecek dendi, ancak cumartesi sabahı saat 9:08'de kargoya verilmiş ve yarın pazar. Yurtiçi Kargo takibini incelediğimde tahmini teslimat tarihi 8 Ekim Salı görülüyor. Siz şaka mısınız? Benim evde 6 tane yavrum var ve bu bir oyuncak ya da vitamin değil, mama. Bu hayvanlar aç kalamaz, yakışmadı. Evine Mama'dan henüz yeni yeni alışveriş yapıyordum, ancak daha tövbe. Müşteriyi yanıltmak hoş olmadı, çok yazık.

25 Ekim 2024 13:02 (Şikayetten 19 gün sonra)
Naıle
Naıle
11 Kasım 2024 12:10

Siz şaka mısınız şikayete 19 gün sonra cevap vermeniz zaten her şeyin ispatı Yine söylüyorum ve tekrar edeceğim fikrim asla değişmedi 11 Kasım indirim günleri hadi bakalım denemesi bedava yine aynı sıkıntılar olacak bahaneleri de yoğunluk bilmem ne Kesinlikle bu siteyi tercih etmeyin mama almak için satış sonrası hizmet sıfır bizzat yaşadım şikayetime ilk elif hanım cevap verdi umursamaz bir şekilde dalga geçer gibi daha sonra sinem hanım ulaştı bana beni tekrar arayacağını söyledi tabi ki de aramadı ne kadar ciddi oldukları bu tutumlarından belli Yani özetle gidin başka yerden daha fazla para verip alın ama bu strese girmeyin değmez

Sipariş Oluşmadı, İletişim Eksikliği Ve Mağduriyet Yaşadım

07 Temmuz 2025 15:57
siparis-olusmadi-iletisim-eksikligi-ve-magduriyet-yasadim-3.jpg

04 Şubat 2024 00:12

21 Eylül 2023 10:12
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
31 Temmuz 2024 11:57