Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Evin Eşya 2. El Eşyalar Devamlı Arıza Veriyor

Evin Eşya 2. El Eşyalar Devamlı Arıza Veriyor
30 Aralık 2024 13:55

İnternette arayarak bulduğum, İstanbul Pendik'teki, ikinci el beyaz esya satan evin eşya firmasından 16.02.2023 tarihinde Samsung marka buzdolabı aldım. 6 ay dolmadan dolap bozuldu. Dondurucu çalışmıyordu. Garanti kapsamında tamir edildi. 2 hafta sonra yine bozuldu. Yine tamir oldu. 4 defa aynı şeyi yasadık, hep servis geldi bir şeyler değişti gitti, ve sonunda dolabı değiştirelim bu tamir olmaz dediler. 4.800 TL'ye almış olduğum buzdolabının üstüne 2500, tl daha verip Arçelik marka bir buzdolabı verdiler. 1 yıl sonra 2024 aralık ayında bu dolap da bozuldu. Şimdi de 1 yıllık garanti bitti tamir ücreti 6.000 TL diyorlar. İkinci el eşya ilk defa almıyorum. Zırt pırt bozulan eşyaları satmaları yanlış. Ölmüş, haşat makineleri temizleyip insanlara satıyorsunuz. 2 yıl içinde, 5 6 defa iş yerinden izin aldım teknik servis gelip bakacak tamir edecek diye. Başka dolap verelim deyip, Dolap değişimi için para öde. Sonra yenisi gelsin, yenisi bozulsun tamiri için yine dolap kadar para isteyin. Dolap zaten 10-12 bin tl. Tamir için 6.000 TL istiyorsunuz. Ayıp diye bir şey var ya.

30 Aralık 2024 11:32

İnternette arayarak bulduğum, İstanbul Pendik'te ki, ikinci el beyaz esya satan evin eşya firmasından 16.02.2023 tarihinde Samsung marka buzdolabı aldım. 6 ay dolmadan dolap bozuldu. Dondurucu çalışmıyordu. Garanti kapsamında tamir edildi. 2 hafta sonra yine bozuldu. Yine tamir oldu. 4 defa aynı şeyi yasadık, hep servis geldi. Bir şeyler değişti gitti, ve sonunda dolabı değiştirelim bu tamir olmaz dediler. 4.800 TL'ye almış olduğum buzdolabının üstüne 2500, tl daha verip Arçelik marka bir buzdolabı verdiler. 1 yıl sonra 2024 aralık ayında bu dolap da bozuldu. Şimdi de 1 yıllık garanti bitti tamir ücreti 6.000 TL diyorlar. İkinci el eşya ilk defa almıyorum. Zırt pırt bozulan çöp eşyaları satmaları yanlış. Ölmüş, haşat, hurda makineleri temizleyip insanlara satıyorsunuz. 2 yıl içinde, 5 6 defa iş yerinden izin aldım teknik servis gelip bakacak tamir edecek diye. Başka dolap verelim deyip, Dolap değişimi için para öde. Sonra yenisi gelsin, yenisi bozulsun tamiri için yine dolap kadar para isteyin. Dolap zaten 10-12 bin tl. Tamir için 6.000 TL istiyorsunuz.

Ek
07 Şubat 18:51 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli müşterimiz, Yaşadığınız olumsuz deneyim firmamıza ulaşmıştır. Firmamız gerekli incelemeleri yaparak en kısa sürede yaşadığınız olumsuz deneyimi çözmek için tarafınıza geri dönüş yapacaktır.

Şanlı Avm | İstanbul 4 Ay Oldu Gelen Giden Yok!

03 Ekim 16:24

26 Temmuz 2024 22:20
Koçaklar Arçelik Arçelik Servisi Randevu Olduğu Halde Buzdolabımı Teslim Etmiyor.
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 11:02
Samsung Doğan Dayanıklı Tüketim Malları Paramızı İade Etmiyor
İrem sonuçtan hiç memnun değil

TEK-NO Klima Beyaz Eşya Hafta Boyunca Oyaladılar

07 Ekim 13:45