Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Everyday Rent A Car Araç Kiralama Firmasında Haksız Hasar Bedeli

Everyday Rent A Car Araç Kiralama Firmasında Haksız Hasar Bedeli
01 Kasım 2024 02:45

Yaklaşık iki hafta önce Ankara'ya geldim. Esenboğa Havalimanı'nda bu firmadan iki farklı marka araç kiraladım ve toplam bir hafta araç kullandım. Bilgim dışında başka bir araç sürtüp gitmişti. Yine de sorumluluğumu kabul ediyorum. Fakat görselde gördüğünüz çok ince tampona çizik olan, 300-500 lira dahi masrafı olmayan bir hasar için üzerime 2500 TL hasar faturası kestiler. Yaptıkları çok büyük bir haksızlık. Bu firmadan araç kiraladığım için çok pişmanım. Eğer bu haksızlığın telafisi olmazsa durumu mahkemeye kadar sürdüreceğim.

01 Kasım 2024 08:39 (Şikayetten 5 saat sonra)
Ferhat
Ferhat
01 Kasım 2024 08:50

En kısa sürede dönüş yapmanızı rica ediyorum teşekkür ederim

01 Kasım 2024 14:40

Sayın Ferhat Ç.; Tarafınıza konu hakkında bilgilendirme sağlanmış olup, Bir sonraki kiralamanızda sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz. Everyday Misafir İlişkileri Hizmetleri Saygılarımızla.

Necmi sonuçtan hiç memnun değil

Araç Kiralamada Haksız Hasar Ücreti Ve Çözüm Sunulmayan Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

02 Ekim 2025 14:40

Garenta Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Kemal
11 Şubat 2025 22:42
Garenta Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Muharrem
12 Ağustos 2024 13:18