Ridvan sonuçtan hiç memnun değil

Ridvan
05 Nisan 2024 21:56

Enuygun aracılığıyla Europcar Rent A Car firmasından araç kiralama için rezervasyon yaptırdım. Rezervasyon yaptırdığım aracı almak üzere gittiğimde, Europcar yerine Kar Otomotiv adında bir firma hizmet veriyordu. Aracı alacağım sırada Findeks raporu için izin istendi ve rapor alındı. Bu esnada, araçtaki hasarlar için yüksek maliyetlerden bahsedilerek, günlük 399 lira karşılığında ek kasko yapılması önerildi. Ek kaskoyu kabul etmediğimde, Findeks raporumun olumsuz olduğu gerekçesiyle kiralama işlemini gerçekleştiremeyeceklerini söylediler. İptal işlemi için de Enuygun'a yönlendirildiler. 12.10.2023 tarihinde aynı firmadan tekrar araç kiraladığımda, Findeks puanımın hala geçerli olduğunu gördüm. Puanım 1427 iken şimdi 1448; aradaki farkın önemsiz olduğunu düşünüyorum. Fiyat politikaları konusunda adil olmayan uygulamaları ve bahaneleri nedeniyle memnuniyetsizliğimi dile getiriyorum. Ayrıca, Findeks raporumun yüksek limit kullanımını bahane ederek işlem yapmamaları kabul edilemez. Şu anki Findeks raporumla 2 milyon lira kredi alabilecek durumdayken, araç kiralama konusunda sorun yaşamam anlaşılır gibi değil. Aracı sadece kendim için değil, bir çalışanım için ek şoför olarak kiralamak istiyordum. Bu yaşadıklarımdan sonra Kar Otomotiv veya Europcar firmalarından araç kiralamayacağımı belirtmek isterim.

08 Nisan 2024 14:23 (Şikayetten 2 gün sonra)
Ridvan
12 Nisan 2024 12:38

Sabırla dönüş yapılmasını hatanızın telafisini özrünüzü ve acentanızdaki saygısız küstah çalışanlarınızın akıbetini öğrenmeyi bekliyorum. Europcar Avrupa'ya yazacağım. Europcar germany Düsseldorf araç kiralamam var. Makedonya Üsküp kiralamam var. Bu yaşadığımı ben hayatımın hiçbir noktasında yaşamadım. Kiralayacağım arabanın değeri 800.000 TL 1.000.000 TL bana çalışan Findeks raporun limitleriniz çok dolu diyemez ya çok borçlusunuz diyemez. Bırak toplam limitimi kullanılabilir limitlerim kiralayacağım aracı satın alacak kadar müsait. Ben aracım olmadığı içinde kiralamıyorum ek şoför yazdırıp çalışan personelimin ihtiyacı için kiralıyorum. Aynı Findeks raporu aynı limit doluluğu ile zaten 3 ay önce kiraladım aynı yerden. Limitlerim hep dolu faiz yüksek limitleri kullandığımda faiz düşük ticari hayatım sizi ne ilgilendirir? Orada kiralama yapan diğer insanların içinde limitleriniz bu kadar şu kadar borçlusunuz diyor. İnsanların içinde neden benim özel bilgilerimi millete duyuruyorsun?

Europcar Kredi Findeks Rapor Bahanesi

Seren
13 Haziran 2024 18:16
Europcar Kredi Findeks Rapor Bahanesi

Selim
19 Ağustos 2024 22:54
Alptekin sonuçtan hiç memnun değil

Alptekin
30 Aralık 2023 09:08