06 Şubat 2024 11:21

Euromaster Emba Otomotiv Şişli şubesine, aracımın 5 Şubat 2024 tarihinde bayinizin deposunda olan dört lastiğini değiştirmek üzere gittim. Aracımın lastiklerini söktüklerinde, bana bijonların bozuk olduğunu ve yirmisinin de değişmesi gerektiğini, balansın ve rotun bozuk olduğunu, jantların ise eğri olduğunu söylediler. Ücret olarak 5250 TL talep ettiler ve ben de kabul ettim. Ödemeyi gerçekleştirdim. Aracımı teslim aldım ve yola çıktım ancak araba her taraftan lastik basıncı tehlikede uyarısı vermeye başladı. Lastiklerimin basınçları sırasıyla 290, 170, 220 ve 260 psi idi. Hemen Emba servisini arayarak durumu bildirdim. Bana hava saatinin bozuk olduğunu ve yolda bir benzin istasyonuna uğrayarak havayı tamamlamamı ya da geri dönmelerini söylediler. İstanbul trafiğinde olduğum için geri dönemeyeceğimi, davranışlarından dolayı güvenimin sarsıldığını ve kamera kayıtlarına bakmaları gerektiğini ifade ettim. Dört lastiğin dört ayrı personel tarafından değiştirildiğini ve bu durumun ciddiyetsizliğini dile getirdim. Ben bu hizmeti kurumsal bir firma olduğu için tercih etmiştim. Firmanızın yönlendirmesi üzerine bir benzin istasyonuna giderek lastiklerin havasını tamamlamaya çalıştım ancak sol arka lastiğin sibop iğnesi olmadığı için hava basamadım ve ön lastikte büyük bir yarık fark ettim. Durumu yetkiliye bildirdiğimde tatmin edici bir yanıt alamadım. 25 yıldır doktorum ve hayatımda bu kadar sorumsuz, ciddiyetsiz ve güvensiz bir firma görmedim. İşlemler sırasında kamera kayıtlarının incelenmesini ve yapılan işlemlerin bir bilirkişi tarafından yeniden değerlendirilmesini talep ediyorum. Bu yarık lastiği iş bilmez bir çocuk bile takmazken, Euromaster firması bu konuda yetersiz kalmıştır. Bu durumu tüm insanlara duyurmak istiyorum. Eğer bu lastikle bir kaza yapmış olsaydım ve yaralanmış, sakat kalmış ya da ölmüş olsaydım, maddi hasarım olsaydı ne olacaktı? Bu firmayı Tüketici Mahkemesi'ne şikayet edeceğimi belirtmek isterim. Saygılarımla.

Nasuh
Nasuh
06 Şubat 2024 11:51
euromaster-lastik-emba-otomotiv-1.pdf

Euromaster

Euromaster Araca Göre Fiyat

14 Haziran 2024 18:16
Euromaster Araca Göre Fiyat
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Yakın Mesafede Yüksek Yol Yardım Ücreti Ve Eksik Hizmet Mağduriyeti

13 Ağustos 2025 21:41
Emre sonuçtan çok memnun

Bursa Servisinde Amatör Usta Ve Sorumsuz Hizmet

28 Mart 2025 12:36
"Şikayetim sonrasında geri dönüş sağlayan ve problemi çözme konusunda gerçek profesyonel davranışta bulunan başta şançelik şirketine Teşekkürlerimi iletmek isterim. Sonuç odaklı ve hızlıca müdahale sayesinde hata telafi edilmiştir. İlgi ve alakalarından dolayı şançelik Eurorepar servis çalışanı U**** Bey e de ayrıca teşekkür etmek isterim."
Bursa Servisinde Amatör Usta Ve Sorumsuz Hizmet